Lagerchef til Odense afdelingen - Lokale nyheder : Autohuset Vestergaard A/S
service
8/30/2013 

Lagerchef til Volvo lastvogne i OdenseAutohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger lagerchef til vores afdeling i Odense, da vores mangeårige lagerchef Poul Andersen går på efterløn i foråret 2014.

 

Jobbet i hovedtræk:

  • Styring, ledelse og planlægning af alle arbejdsopgaver på reservedelslageret.
  • Ansvarlig for indkøb.
  • Salg af reservedele direkte til kunder, samt sikre sammen med værkstedet, at dele er tilgængelige på reparationstidspunktet. 

 

Personen:

Du har erfaring med ledelse, kundebetjening/salg og lagerdrift i lastvognsbranchen. Du prioriterer service og kundetilfredshed meget højt, og ser det at lave en god handel med en kunde, som meget motiverende. Du har et højt energiniveau, og du arbejder disciplineret og struktureret.  

 

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende job i et moderne bilhus, i toppen af branchen, med et højt serviceniveau samt med markedets førende lastvognsmærke, og gode karrieremuligheder.

 

Tiltrædelse: Ca. Marts måned 2014.

 

Send ansøgning og CV til:

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Kokmose 7, 6000 Kolding,

Att.: Eftermarkedschef Niels Tange Kristensen, eller på niels.tange@autohuset-vestergaard.dk senest den 30. september 2013. Har du spørgsmål kan Niels Tange kontaktes på

tlf. nr. 75 51 72 00


av

Autohuset Vestergaard koncernen beskæftiger omkring 500 medarbejdere i 7 personvognsfilialer, 5 lastvognsfilialer og 1 bus filial, fordelt primært på Fyn og i Trekantsområdet. Vi sælger ca. 10.000 nye og brugte personbiler, lastbiler og busser årligt. Se mere på  www.av-lastvogne.dk,  www.buscentervest.dk og www.autohuset-vestergaard.dk