Volvo Trucks yrityksen arvot - Turvallisuus : Käyttöauto
Safety

Teemme maailmasta turvallisemman

Joillekin turvallisuus merkitsee kuljettajien suojaa onnettomuustilanteissa. Tämä on kuitenkin vain yksi osa meidän ajattelumaailmaamme.

Volvo kuorma-autojen turvallisuutta testataan jatkuvasti ja tarkasti laboratorioissamme, testiradoilla ja normaaliajossa maanteillä.

Se, että olemme aina onnistuneet olemaan turvallisuusasioissa edellä muita, ei ole ainoastaan uraauurtavien turvallisuusinnovaatioittemme ansiota. Onnistuminen johtuu siitä, että turvallisuuskonseptimme on erittäin laaja-alainen: siihen sisältyvät niin henkilökohtaiset ja perheeseen liittyvät arvot kuin liiketoiminta-arvot.
Mielestämme turvallisuus koskettaa ihmisiä, siis meitä kaikkia, sinua ja minua. Perustajamme ilmaisivat asian näin: "Kuljetus tapahtuu autolla, mutta sitä autoa ajavat ihmiset. Turvallisuus on ja sen täytyy olla kaiken suunnittelun lähtökohta."
Suunnitellessamme Volvo kuorma-autoja lähestymme turvallisuutta kahdesta päänäkökulmasta, jotka ovat onnettomuuksien ehkäiseminen ja vammojen lieventäminen. Oikealla puolella olevan valikon avulla voit tutustua tarkemmin siihen, kuinka sen teemme.