productGuide - Kuorma-autot - WETTERI POWER TRUCKS
Uusi Volvo FH -sarja
 
Volvo FMX
 
Volvo FM
 
Uusi Volvo FE
 
Uusi Volvo FL
 
Volvo FH -sarja Volvo FMX Volvo FM Volvo FE Volvo FL

Uudet Volvo kuorma-autot

Ammattilaisen työkalut Wetteriltä
Meiltä löydät kuljetusyrittäjänä parhaan vastauksen yrityksesi haasteisiin. Yhteistyössä Volvon kanssa tarjoamme parhaat mahdolliset ajoneuvot kaikenkokoisille yrityksille. Wetteri Power ei ole vain automyyjä, vaan yritystäsi täysin palveleva kumppani myös huollossa, korjauksissa ja yrityksesi rahoitusratkaisuissa.

Tutustu Volvon kattavaan kuorma-automallistoon tästä.

Volvo tarjoaa Euroopan kattavimman raskaiden kuorma-autojen malliston. Autot edustavat parasta mahdollista laatua niin turvallisuuden, luotettavuuden, ergonomian kuin taloudellisuudenkin osalta. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Volvo on varma ja pettämätön ammattiautoilijan valinta.
Volvo FL - Suunniteltu kaupunkiajon rytmiin. Täydellinen valinta nopeille toimituksille kaupungissa ja sen ympäristössä, jätekuljetuksiin ja muihin kunnallisiin ajoihin.

Volvo FE - Tuottavat ominaisuudet, jotka sopivat erinomaisesti alueellisiin kuljetuksiin, jätekuljetuksiin, kevyeeseen maansiirtoajoon ja kylmäkuljetuksiin.

Volvo FM - Täydellinen muun muassa jakeluun,  jätekuljetuksiin ja kaukoliikenteeseen. Volvo FM:llä on erittely jokaiseen vaatimukseen.

Volvo FMX - tehty ankarimpiin mahdollisiin olosuhteisiin. Ihanteellinen muun maussa maansiirtotehtäviin.

Volvo FH - Kuorma-autosi on toimistosi, ja voi olla keittiösi, makuuhuoneesi ja työpaikkasi. Volvo FH on kaikki mitä tarvitset.

Volvo FH16 - Valinta raskaisiin kuljetuksiin pitkillä matkoilla.