in het kort - Volvo Action Service : Volvo Truck Center
Volvo Action Service

Volvo Action Service bij vervelende situaties

Een lekke band of een kapotte voorruit is altijd mogelijk, bij elk voertuig. Maar als het uw Volvo-truck overkomt, staat u er niet alleen voor. Wanneer uw transport wordt onderbroken, wachten ze bij Volvo Action Service op uw telefoontje.

We zijn in de buurt, wat er ook gebeurt
Volvo Action Service biedt Volvo-truckchauffeurs 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bij pech onderweg. Met de ondersteuning van ons uitgebreide netwerk in heel Europa helpen we u met reparaties aan uw truck en ondersteunen we u bij problemen met oplegger, opbouw, koel- of vrieseenheden en banden.

Wanneer u ondersteuning nodig heeft, hoeft u alleen maar het nummer van Volvo Action Service te bellen. Een casemanager helpt u in uw eigen taal en begeleidt u tijdens de behandeling van de case. Indien nodig verleent een gekwalificeerde en speciaal aangewezen Volvo Action Service-monteur ondersteuning langs de weg.

VAS on call - Succesfactor van de nieuwe Volvo FH
Als Volvo-klant heeft u de beschikking over hoog opgeleid personeel dat dag en nacht voor u klaar staat. In geval van een defect wordt u met een druk op de knop VAS On Call in de cabine verbonden met een operator die uw taal spreekt en op de hoogte is van de situatie. De Volvo-technieker zal zijn uiterste best doen om het probleem onmiddellijk ter plekke te verhelpen. Als de reparatie toch meer tijd in beslag gaat nemen, wordt u een vervangende truck of een financiële compensatie aangeboden.

Opgenomen in Volvo Action Service:

 • 24/7 Hulp bij pech onderweg
  Volvo Action Service biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning door middel van ons uitgebreide dealer- en werkplaatsnetwerk in heel Europa.
 • Gekwalificeerde Volvo-monteurs
  Alle monteurs worden continu getraind voor nieuwe producten, servicemethoden en apparatuur.
 • Vertaaldienst
  De chauffeur kan contact opnemen met Volvo Action Service en iemand in zijn eigen taal te spreken krijgen. Indien de chauffeur zich niet verstaanbaar kan maken, kan de coördinator optreden als een tolk tussen de chauffeur, de politie of een plaatselijke monteur.
 • Reparatie van truck en aanhanger
  Service en reparatie aan de truck. We ondersteunen u ook bij problemen met de oplegger, de opbouw, of met extra apparatuur zoals laadkleppen, koel- of vrieseenheden en banden.
 • Verhuur van truck en aanhanger
  Als uw truck of aanhanger niet op tijd kan worden gerepareerd om aan uw zakelijke verplichtingen te voldoen, kan Volvo Action Service een huurtruck of -aanhanger regelen.
 • Repatriëring van de chauffeur
  Indien de chauffeur zijn/haar voertuig moet verlaten ten gevolge van een storing, ziekte, privéproblemen en dergelijke, kan Volvo Action Service het vervoer regelen om de chauffeur thuis te krijgen.
 • Juridische bijstand
  Mocht de chauffeur problemen ondervinden met de autoriteiten, kan Volvo Action Service zorgen voor juridische bijstand.