Volvo Originaldelar - Volvo Originaldelar : Skånebil Lastvagnar AB
Volvo Originaldelar

Volvo Originaldelar - Håller din lastbil rullande.

Din Volvolastbil är byggd för dig – med fokus på kvalitet in i minsta detalj. När den är ny och i originalskick kan du räkna med allra högsta prestanda och tillförlitlighet. Så varför inte fortsätta ha det så?

Volvo Originaldelar ökar lastbilens tillgänglighet och håller den på vägen. Och kör du med rätt delar och rätt specifikation behåller lastbilen sin bränsleeffektivitet, vilket minskar både bränslekostnaderna och utsläppen. Dessutom behåller bilen ett högt andrahandsvärde. Sammantaget kan man säga att Volvo Originaldelar är avgörande för att du ska få ut maximal tillgänglighet och lönsamhet från din lastbil.


Kvalitet och kompetens hela vägen

Kvalitet och kompetens hela vägen.

Du kan också vara säker på att vi använder Volvo Originaldelar för att bevara ursprungsskicket. All service utförs av våra skickliga mekaniker, som kontinuerligt vidareutbildar sig och håller sig à jour med den senaste tekniska utvecklingen. På våra verkstäder finns också effektiva diagnostiksystem och databaser, alla specialverktyg och den senaste servicelitteraturen. När din lastbil kommer till en Volvoverkstad informerar vi alltid i förväg om den rekommenderade servicen och när lastbilen är redo att rulla ut på vägarna igen.

Rätt delar

Rätt delar.
På rätt plats vid rätt tid.

Volvo Lastvagnar finns representerade på fler än 140 marknader och har ett väl utbyggt nätverk av kvalitetsverkstäder och återförsäljare. Volvo tillhandahåller mer 100 000 delar. När det är dags för service ser vi till att du alltid har tillgång till rätt delar genom din Volvoåterförsäljare eller Volvoverkstad. Snabbt och lätt. Vi lovar dessutom att vi kan tillhandahålla alla viktiga delar till din lastbil i minst 15 år efter att vi slutat producera modellen. Du kan alltså räkna med maximal tillgänglighet i många år framöver.

Mycket för pengarna

Mycket för pengarna.

Skillnaden mellan enastående och dålig kvalitet är mycket mer än bara utseendet. Du kan till exempel inte se materialval eller toleransnivåer med blotta ögat, men de spelar stor roll i det långa loppet. Vi vidareutvecklar och testar alla delar oerhört noggrant för att se till att de fungerar optimalt och passar din lastbil perfekt. Därför kan vi utan tvekan säga att Volvo Originaldelar ger dig bäst valuta för pengarna. Du kan lita på att de fungerar friktionsfritt tillsammans med de andra komponenterna i lastbilen. Volvos garanti, som omfattar delar, arbete och följdskador, ger dig dessutom ett komplett skydd.