Volvo Gold-contract

Gold geeft uw bedrijf dat beetje extra.

Met een Volvo Gold-contract krijgt u gegarandeerd een optimale inzetbaarheid. En bovendien volledige beheersing van de kosten omdat preventief onderhoud en truckreparaties zijn inbegrepen. Het resultaat is zorgeloos eigendom zodat u zich voortdurend kunt richten op de optimale groei van uw bedrijf.

Garantie van 100% inzetbaarheid

Volvo FH en FM – garantie van 100% inzetbaarheid

De Volvo FH en Volvo FM bieden de garantie van 100% inzetbaarheid, dankzij de combinatie van geavanceerde trucktechnologie, ervaren Volvo-techniekers en ons uitgebreide dealernetwerk. En mocht uw Volvo-truck u beletten om uw werkzaamheden uit te voeren, dan bieden wij u een vervangende truck of een financiële tegemoetkoming.
 

Maximale toegankelijkheid

Volvo FE en FL – maximale toegankelijkheid

Op onze nieuwe Volvo FE- en Volvo FL-trucks hebben alle essentiële systemen een draadloze verbinding met Volvo. Zo kunnen we kleine problemen opsporen en oplossen voordat ze grote problemen worden. Het voordeel voor u: maximale toegankelijkheid en een efficiëntere organisatie van uw transportactiviteiten.

Alleen de beste techniekers zijn goed genoeg

Alleen de beste techniekers zijn goed genoeg

Al onze techniekers zijn gecertificeerd en weten alles van de nieuwste technologie, met inbegrip van complexe elektronica. Ze gebruiken alleen originele Volvo-onderdelen, kennen de specificaties van uw truck en beschikken over de speciale gereedschappen en onderdelen die nodig zijn om het werk goed en snel te doen.

Onderhoud op het juiste moment

We leveren altijd onderhoud op het juiste moment

Uw truck volgt een individueel onderhoudsplan voor preventief onderhoud met afgesproken datums. We roepen u op voor het onderhoud en voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn om de inzetbaarheid en werking van de truck te garanderen. Natuurlijk gaan wij pas aan de slag als u klaar bent, zodat uw werkzaamheden niet worden verstoord. En bovendien zijn we vierentwintig uur per dag beschikbaar, mocht er iets onverwachts gebeuren.

Alles is inbegrepen

Relax - alles is inbegrepen

Met een Volvo Gold-contract zijn preventief onderhoud en reparaties aan de truck gedekt voor de looptijd van het contract. Er zijn geen onverwachte kosten en u hoeft zich geen zorgen te maken over schadelijke stilstand of kostbare uitval.

Een verbetering van de dagelijkse praktijk

Een verbetering van de dagelijkse praktijk - en van uw bedrijf

Truckbezit wordt gemakkelijk met een Volvo Gold-contract. U bent geen tijd meer kwijt aan onderhoudskwesties en u kent de exacte maandelijkse kosten. Dit verbetert uw dagelijkse praktijk en leidt tot lagere eigendomskosten. Als bonus is de restwaarde van de truck ook nog eens veel hoger.

Wilt u advies over welk onderhoudscontract het beste bij u past? Neem contact op met uw plaatselijke Volvo Trucks-dealer.