Geen misverstanden meer

Geen misverstanden meer

Communiceer veilig, snel en kostenefficiënt met Messaging. Door zowel het kantoor als de chauffeur voortdurend op de hoogte te houden, worden dure misverstanden op eenvoudige wijze voorkomen. De communicatie is onbeperkt. U betaalt gewoon een vast bedrag per maand, ongeacht de locatie van de truck.

Altijd in contact met de truck

Altijd in contact met de truck

Messaging biedt u de zekerheid dat u altijd contact kunt opnemen met de truck - ongeacht wie er op dat moment in rijdt. Het kantoor en de chauffeurs communiceren via tekstberichten die heel eenvoudig kunnen worden opgesteld en direct op het scherm in de truck worden weergegeven. De chauffeur gebruikt een draadloos toetsenbord om te communiceren als de truck stilstaat. Orders kunnen worden afgehandeld tijdens het rijden.

 

Integratie in uw andere systemen

Integratie in uw andere systemen 

Met de service Messaging kunnen uw bestel- of factureringssystemen probleemloos in Dynafleet worden geïntegreerd. Op deze manier kan alle essentiële informatie op hetzelfde scherm worden bewerkt, wat voor een grotere algehele controle zorgt. De chauffeur profiteert ook van meer gemak doordat zijn werkorders duidelijk op het scherm in de truck worden weergegeven.


Ontdek de mogelijkheden van het scherm

Ontdek de mogelijkheden van het scherm

Het scherm in de truck kan voor meer doeleinden dan alleen het versturen en ontvangen van tekstberichten worden gebruikt. Automatische meldingen over resterende werktijd, langzaam rijdend verkeer of de beste route (met Navigatie, optioneel), maken het leven van de chauffeur aangenamer en minder stressvol. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer om te zien welke verschillende schermopties en -functies voor uw trucks beschikbaar zijn.

De service Messaging:
  • Eenvoudige communicatie. Duidelijke tekstberichten in de truck en op kantoor
  • Snelle berichten. Hierdoor neemt de chauffeur de juiste beslissingen op het juiste moment.
  • Kostenefficiënt. Een vast bedrag per maand, ongeacht de locatie van de truck.