Optimale inzetbaarheid

Met Volvo Trucks als uw bedrijfspartner, een uitgebreid Volvo Gold Contract en een proactieve benadering van onderhoud, worden nieuwe normen gesteld voor de inzetbaarheid van de truck.

De nieuwe verbindingsmogelijkheden voor de truck en een goed ontwikkeld dealernetwerk garanderen uitstekende beschikbaarheid.
Beschikbaarheid
Verbeterd Volvo Gold Contract

De nieuwe Volvo FE is nu verkrijgbaar met een verbeterd Volvo Gold Contract. Bij dit contract hebben de cruciale systemen van de truck een draadloze verbinding met uw Volvo-werkplaats en worden ze van daaruit gecontroleerd om te zorgen dat onderhoud alleen plaatsvindt als dat nodig is. Deze proactieve benadering zorgt ook dat kleine storingen kunnen worden vastgesteld voordat het echte problemen worden. En dat onderhoud en reparaties kunnen worden uitgevoerd wanneer de truck niet staat ingepland voor gebruik. Door deze nieuwe verbindingsmogelijkheid kan het voertuig maximaal worden ingezet en kunt u uw transport- en distributieactiviteiten efficiënter organiseren.

Een truck moet onderweg zijn en zijn werk doen. Met de ondersteuning van uw Volvo Trucks-dealer gaat dit gemakkelijker dan ooit.

Eenvoudiger kostenoverzicht

Samen met uw Volvo Trucks-dealer kunt u een uniek onderhoudsschema opstellen voor uw truck op basis van individuele bedrijfseisen, tegen een vast maandbedrag. Hierdoor kunnen de kosten makkelijker in de gaten worden gehouden en de administratie worden vereenvoudigd.

Inzetbaarheid verhogen

Doordat we al onze servicecontracten ondersteunen, hebben chauffeurs, eigenaren en wagenparkbeheerders toegang tot een breed, goed ontwikkeld dealernetwerk. U kunt er ook zeker van zijn dat alleen originele Volvo-onderdelen worden gebruikt bij alle onderhoudswerkzaamheden. Bovendien is uw truck altijd in handen van deskundige, ervaren Volvo-techniekers.

Een krachtig pakket

Een voertuig met een uitstekende kwaliteit en probleemloos gebruik is een krachtig pakket en een factor die bepalend is voor commercieel succes. Waarom laat u ons er niet voor zorgen dat dit uw commerciële succes wordt?

6
Inzetbaarheid