Geïntegreerde standkoeling I-ParkCool

I-ParkCool. Uitgerust wakker worden.

Slaap goed en word wakker als een betere chauffeur. En loop minder kans om bij een ongeval betrokken te raken.
 
I-ParkCool is de geheel nieuwe, revolutionaire standkoeling. In de fabriek geïnstalleerd en in de cabine geïntegreerd, met superieure koelcapaciteit.

Zodat u elke nacht goed slaapt. Ongeacht de omstandigheden buiten.

I-ParkCool, in het kort
  • Superieure koelcapaciteit, tot 2500 W
  • Neemt geen extra cabineruimte in
  • Geen apparatuur op het dak die nadelig is voor de aerodynamica
  • In de fabriek geïnstalleerd en geïntegreerd met het klimaatsysteem
  • 20 db stiller dan vergelijkbare airco´s


Capaciteit airconditioning

Efficiënte koeling tot 2,500 W.

I-ParkCool is zo efficiënt dat u de koeling alleen korte perioden hoeft te laten lopen. Met 1000 W aan koelcapaciteit handhaaft I-ParkCool de hele nacht een gelijkmatige en comfortabele temperatuur, zonder de kans op een lege accu.

I-ParkCool is ook heel handig wanneer u een pauze neemt op een warme dag. U kunt bovendien de koeling één uur versterken voor een werkelijk krachtig koeleffect tot 2500 W. 

Geen nadelen voor de ruimte in de cabine

Niets om uw hoofd aan te stoten.

Een airco die in de cabine is gemonteerd, neemt waardevolle ruimte in beslag. Vooral als u juist wilt profiteren van de toegenomen stahoogte in de nieuwe cabines. I-ParkCool is geheel geïntegreerd in het normale klimaatsysteem. Zo heeft u de cabineruimte voor uzelf. 

Geen nadelen voor aerodynamica

Geen nadelen voor de aerodynamica.

Het is gebruikelijk om een airco boven op het dak te monteren, maar dat is geen goede oplossing. Het heeft negatieve gevolgen voor de aerodynamica van de truck en uiteindelijk ook voor uw brandstofverbruik.

I-ParkCool is ingebouwd, waardoor de luchtstroom niet wordt beïnvloed. U hoeft dus niet wakker te liggen en u zorgen te maken over de brandstofkosten.

Integratie van klimaatsysteem

Geïntegreerd in het klimaatsysteem.

Warm. Koud. Warm. Dat zijn de nachten dat u echt profiteert van het feit dat I-ParkCool is geïntegreerd in de rest van het klimaatsysteem. Door de samenwerking met de standkachel, blijft het klimaat in de cabine gelijkmatig en comfortabel, ongeacht de buitentemperatuur.

U kunt het hele klimaatsysteem handig regelen via het dashboard of het paneel bij het bed.

I-ParkCool produceert minder lawaai

Een rustige slaapomgeving.

Rustig slapen, zonder te worden gestoord door een lawaaierige airco. I-ParkCool is wel 20 dB stiller dan vergelijkbare systemen. Dat betekent een verlaging met 75% van het waargenomen geluidsniveau. Zo wordt de kwaliteit van uw slaap nog verder verbeterd.