Toegesneden op uw comfort.

Het ruime interieur van de cabine van de Volvo FL is ontworpen en ontwikkeld rondom de chauffeur. In elk detail en aspect hebben we rekening gehouden met de ergonomie en het comfort. De plaatsing van de bedieningen en versnellingshendel, het goed zichtbare intuïtieve dashboard, de comfortabele zittingen en het in hoogte verstelbare stuur: allemaal het resultaat van het testen en ontwikkelen met één uiteindelijk doel in gedachte: de best mogelijke werkomgeving.Ruim cabine-interieur

Volop ruimte.

Bij de Volvo FL-reeks heeft u de keuze uit drie cabine-afmetingen: de dagcabine, de comfortcabine of de manschappencabine. Dit is afhankelijk van de gewenste laadruimte of uw aantal passagiers.

Bekijk de volledige cabinespecificaties


Comfortable stoelen

Nieuwe mate van comfort.

Nieuwe, ergonomische stoelen zijn een belangrijke voorziening van het nieuwste cabine-interieur van de Volvo FL, met verbeterde verankering, geïntegreerde hoofdsteun en veiligheidsgordel. Nieuw bekledingsmateriaal draagt bij aan verhoogde vuilbestendigheid. Zowel de chauffeurs- als de bijrijderstoel kunnen naar wens worden afgesteld.

Lees meer over chauffeurscomfort


Instrumentenpaneel

Perfecte controle - in één oogopslag.

Het instrumentenpaneel en het dashboard van de Volvo FL zijn vormgegeven om zo intuïtief mogelijk te zijn. De instrumenten zijn zo geplaatst dat ze de best mogelijke ergonomie leveren, terwijl de dashboardmeters u in één oogopslag een perfect overzicht geven van de activiteiten.


Laag geluidsniveau in de cabine

Laag geluidsniveau in de cabine.

Verbeterde geluidsisolatie betekent dat de Volvo FL kan worden gereden in een ontspannen omgeving met minimaal geluid van buitenaf, en van de motor en banden.


Opbergruimte boven voorruit

Volop opbergruimte.

Compartimenten in de portieren en in het dashboard. Opbergruimten boven de voorruit, opbergunit op de motortunnel tussen de stoelen. En de mogelijkheid om nog meer opbergruimten aan de cabine toe te voegen. In een Volvo FL heeft u nooit gebrek aan opbergvakken voor de belangrijkste zaken. Trouwens ook voor onbelangrijke zaken.

Lees meer over opbergvakken


Stuur Volvo FL

Stel het stuur af.

Het stuur kan gemakkelijk worden afgesteld in de gewenste positie en heeft een diameter van 460 of 500 mm.


Dashboardschakelaars voor 4x4

Gemakkelijk bereikbare 4×4-bedieningen

De Volvo FL 4×4 is voorzien van alle benodigde bedieningen voor maximale tractie om doorslippende wielen of vastraken in de modder te voorkomen. De vier dashboardschakelaars zijn gemakkelijk bereikbaar zodat u de sperdifferentiëlen kunt bedienen voor de aangedreven vooras en achteras, en de lage versnelling en het sperdifferentieel van de verdeelbak.


Brandblusser

Meer veiligheid voor u.

Uw veiligheid is van essentieel belang voor ons. Dat zou ook voor u zo moeten zijn. Daarom kunt u optionele veiligheidsapparatuur bestellen, waarmee u uw cabine-interieur nog meer veiligheidsbewust kunt maken. Brandblusser, waarschuwingsvest of draagbare waarschuwingslamp; u hoeft er maar om te vragen. En het is er voor uw welzijn.


Audio-opties

Breng muziek in uw rit.

Een rit verloopt sneller met muziek. Er zijn drie verschillende audiopakketten beschikbaar voor de Volvo FL, van USB-aansluitingen, cd- en mp3-spelers tot verschillende radioversies. Met geïntegreerde handsfree bedieningen en afstandsbedieningen voor uw gemak.

Bekijk de volledige specificaties voor audiopakketten