De nieuwe Volvo FM

Uw chauffeurs waarderen het. Uw boekhouder ook.

De nieuwe FM past slimme ideeën toe om uw chauffeurs tevreden te stellen. Zoals de vederlichte besturing waardoor tonnen gewicht van vermoeide schouders vallen. Of de nieuwe Work Remote die laden en lossen veel eenvoudiger maakt.

Uw financiële afdeling zal er ook blij mee zijn. Uw bedrijf wordt namelijk groener en verbruikt minder brandstof. En als uw truck af fabriek aan uw wensen wordt aangepast, bespaart u nog meer tijd en geld.

Tien succesfactoren

1 DESIGN Designer Jonas Sandström legt uit hoe een vriendelijk ogende truck ons leven makkelijker kan maken. » 6 ASBELASTING Hoe kan uw bedrijf een extra ton aan capaciteit benutten op de nieuwe, sterkere assen? »
stippellijn
2 STUURINRICHTING Volvo Dynamic Steering: “Wat I-Shift deed bij de versnellingsbak, doet dit systeem bij de stuurinrichting.” » 7 LAGER GEWICHT “Iedereen praat over gewichtstoename, wij raken 75 kilo kwijt.” »
stippellijn
3 WEGGEDRAG Een nieuwe opstelling en een gemoderniseerde ophanging zorgen voor weggedrag als van een personenwagen. » 8 WERKPLEK Uw kantoor op wielen heeft nu een strak ontwerp, betere opbergmogelijkheden en meer ruimte om in te bewegen. »
stippellijn
4 BRANDSTOF Lees meer over de aandrijflijnen die voldoen aan Euro 6, plus twee slimme manieren om brandstof te besparen. » 9 AFSTANDSBEDIENING Laden en lossen met uw vingers en geen energie verspillen aan vaak in- en uitstappen. »
stippellijn
5 FLEXIBILITEIT De truck biedt talloze mogelijkheden om precies dat te zijn wat u nodig heeft. » 10 INZETBAARHEID Een gouden belofte om uw Volvo FM bedrijfsklaar te maken, met de technologie om dat zo te houden. »


Maak kennis met de belangrijkste productvoorzieningen

De nieuwe Volvo FM heeft diverse, interessante voorzieningen.

Ontdek alle voordelen.

Belangrijke voorzieningen van de Volvo FM

Een nieuwe Volvo FM aanschaffen – hoe en waarom

Zoek uw dealer

Bent u van plan om een nieuwe Volvo FM te kopen? Voor het kiezen van de ultieme transportoplossing voor uw bedrijf kunt u het beste een afspraak maken met iemand die betrokken is bij het hele proces van het kopen en bezitten van een Volvo-truck. Samen kunt u de specificatie opstellen, de beste financiële deal bespreken en kiezen wat de beste onderhoudsovereenkomsten zijn als uw truck eenmaal op de weg is.

De nieuwe Volvo FM kan worden uitgerust met deze configuraties

Cabines Motoren Transmissie Achterassen
Volvo FM-cabines Motoren Volvo FM Transmissies Volvo FM Achterassen Volvo FM
Dagcabine
Slaapcabine
Lage slaapcabine
Globetrotter-cabine
Globetrotter LXL-cabine
D11K (330, 370, 410 of 450 pk)

D13K (420, 460, 500 pk)
I-Shift
Handgeschakelde versnellingsbak
Enkele reductie
(Maximaal toelaatbaar treingewicht: 44–70 ton)

Naafreductie
(Maximaal toelaatbaar treingewicht: 70–120 ton)

Bekijk de complete specificaties voor de Volvo FM