It’s Brazil!
VOLVO VAS VODI U BRAZIL!
Globetrotter klub sa ponosom predstavlja svoje sljedeće putovanje, a Vi ste pozvani da nam se pridružite na nezaboravnoj luksuznoj turi po Brazilu, koja uključuje čarobne noći u Riju, kao i opuštajuće dane na sunčanim plažama.
It’s Brazil!

ZVUCI NOĆNOG ŽIVOTA. DUGE PJEŠČANE PLAŽE. NEPREKIDNA ZABAVA.Na sve ovo dodajemo i posjetu Kuritibu, gdje ćete imati priliku obići Volvo fabriku. Nakon toga predviđena je nezaboravna večera i slobodno vrijeme - da se prilagodite, prije nego što nastavimo putovanje i poletimo za Rio
RIO DE JENEIRO NIKADA NE SPAVA. Uz to, naziv ima mitski dodatak, a to je da Rio nikada ne iznevjeri - da impresionira. Spremite se za duge dane na legendarnim plažama (naš hotel sa pet zvjezdica nalazi se na samoj Kopakabani), muziku i ples u raskošnim diskotekama, odličnu hranu, znamenitosti koje oduzimaju dah i još mnogo toga.
It’s Brazil!

Spektakularan doživljaj: Vodimo Vas na utakmicu svjetskog prvenstva u fudbalu na stadion Marakana.
Prisustvovaćete spektaklu: utakmici Argentina – Bosna i Hercegovina. Uživaćete u neponovljivom doživljaju i gledati reprezentaciju Bosne i Hercegovine u velikom okršaju. A sve to u prelijepom Rio de Jeneiru.
ŠTA  JE GLOBETROTTER KLUB? Globetrotter je klub koji nagrađuje svoje najvjernije kupce. Mi organizujemo putovanja na najzanimljivija mjesta na svijetu - a Vi ste više nego dobrodošli da postanete naš član.It’s Brazil!

OVAKO NAM SE MOŽETE PRIDRUŽITI U BRAZILU:

• kupite FH13 42T 500KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa Globetrotter kabinom, ili
• kupite tri FH13 42T 460KS EURO6 (alternativno 62R šasija) sa Globetrotter kabinom

Za više informacija o putovanju, obratite se lokalnom Volvo prodavcu.

Program i sadržaj putovanja podložan je promjenama.