Originalni dijelovi kompanije Volvo

Održavanje vašeg kamiona u savršenom radnom stanju.

Vaš kamion Volvo proizveden je za vas, a prilikom proizvodnje pažnja je posvećena kvalitetu do najsitnijih detalja. Kada je nov i u originalnom stanju, radi savršeno i pouzdano. Zašto ne biste zadržali takvo stanje?

Originalni dijelovi kompanije Volvo pomažu da vaš kamion uvijek bude u dobrom radnom stanju tako da pomoću njega možete ostvarivati svoje prihode. Uz prave dijelove i specifikacije, kao i potpuno usklađen rad, takođe možete održati efikasnu potrošnju goriva i postići kontrolu troškova i emisija. Sve u svemu, originalni dijelovi kompanije Volvo veoma su važni za maksimalno povećanje radnog učinka i postizanje najprofitabilnijeg mogućeg vlasništva kamiona.


Originalan kvalitet te najnovija znanja i tehnologije

Originalan kvalitet te najnovija znanja i tehnologije.

Možete biti sigurni da mi koristimo samo originalne dijelove kompanije Volvo da bismo održali originalno stanje. Sve servise obavljaju naši odlični serviseri koji se stalno obučavaju, nadograđuju svoja znanja i upoznaju se sa najnovijim tehnološkim dostignućima. Naše radionice su opremljene efikasnim dijagnostičkim sistemima i bazama podataka, raznim specijalizovanim alatima i najnovijom servisnom literaturom. Kada vaš kamion dođe u Volvo radionicu, uvijek vas unaprijed informišemo o preporučenom servisu i predviđenom vremenu kada će vaš kamion biti ponovo spreman za posao.

Pravi dijelovi

Pravi dijelovi.
Na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Volvo Trucks radi na više od 140 tržišta putem dobro organizovane mreže kvalitetnih radionica i zastupnika. Volvo proizvodi više od 100.000 dijelova. Naš napredni logistički sistem garantuje da ćete brzo i jednostavno dobiti potreban dio putem Volvo zastupnika ili u Volvo radionici kada dođe vrijeme za servis. Osim toga, obećavamo da ćemo obezbjeđivati sve važne dijelove vašeg kamiona najmanje 15 godina poslije prestanka proizvodnje modela, tako da ćete još godinama moći da koristite maksimalni radni učinak kamiona.

Vrijednost za uložen novac

Vrijednost za uložen novac.

Sjajan i loš kvalitet ne razlikuju se samo izgledom. Na primjer, ne možete vidjeti izbor materijala ili dopuštena odstupanja, a oni na duge staze čine veliku razliku. Naši dijelovi prošli su stroge testove da bi se obezbijedile optimalne performanse i savršena usklađenost sa vašim Volvo kamionom. Zato pouzdano možemo reći da originalni dijelovi kompanije Volvo pružaju najveću vrijednost u odnosu na uložen novac. Znate da možete da se pouzdate u njih i da će savršeno odgovarati drugim komponentama u kamionu. Uz garanciju Volvo koja obuhvata dijelove, rad i posljedičnu štetu, dobit ćete i savršenu zaštitu.