Zamjenski dijelovi

Neka vaš Volvo bude Volvo

Zadržite potpun kapacitet svog kamiona Volvo zamjenskim dijelovima Volvo – ekonomičan način da vaš Volvo ostane Volvo.

Zamjenski dijelovi TOKOM NAŠEG postupka prerade vraćeni istrošeni i osnovni dijelovi potpuno se rastavljaju kako bi se precizno utvrdilo njihovo stanje. Komponente se zatim skidaju s osnovnog dijela i temeljito čiste prije dodatnog pregleda. Sve komponente koje se pretjerano troše kao što su ležajevi, zaptivke i četkice zamjenjuju se potpuno novim originalnim dijelovima Volvo. Po potrebi se komponente mašinski obrađuju prema najnovijim specifikacijama i zatim ponovo sklapaju. Nakon toga se ponovo testiraju da bi se potvrdile performanse proizvoda. Svi zamjenski dijelovi Volvo imaju konkurentnu cijenu i potpuno su zaštićeni istim uslovima garancije kao i naši novi originalni dijelovi Volvo.

 Zamjenski dijelovi KADA POSTAVLJATE zamjenski dio Volvo, sigurni ste u kvalitet i performanse koje nudi samo kompanija Volvo. Svaki zamjenski dio testira se prije izlaska iz fabrike, a postavlja ga tehničar kompanije Volvo u Volvo radionici.

 

 

Zamjenski dijelovi Volvo prerađuju se strogo u skladu sa standardima kvaliteta kompanije Volvo Trucks, čime se osigurava minimalan utjecaj na okoliš.

 Zamjenski dijelovi POGLEDAJTE FILM i provjerite kako se postupkom prerade udahnjuje novi život zamjenskim dijelovima Volvo. Kliknite ovdje za pregled.Porazgovarajte sa svojim distributerom kompanije Volvo i provjerite kako vam zamjenski dijelovi Volvo mogu pomoći da vaš Volvo ostane Volvo.