Volvo Srebrni servisni ugovor

Srebrni servisni ugovor otklanja mogućnost skupih iznenađenja.

Sa Volvo Srebrnim servisnim ugovorom dobijate potpuno preventivno održavanje, individualni servisni plan i uključeni su svi popravci pogonskog sklopa. To će vam pomoći da vodite poslovanje bez neželjenih i skupih popravaka.

Uključen je pogonski sklop

Ne brinite – uključen je pogonski sklop

Uz Volvo Srebrni servisni ugovor možete se opustiti. Uključene su komponente i popravci pogonskog sklopa, čime se sprječavaju situacije koje bi inače mogle da budu veoma skupe.

Najbolji serviseri

Mi koristimo samo najbolje servisere

Da bismo vam zagarantovali kamion koji je uvijek u najboljem stanju, koristimo samo odlične servisere koji najbolje poznaju najnovije tehnologije, uključujući i kompleksnu elektroniku. Oni koriste samo originalne Volvo dijelove i imaju pristup svim specijalnim alatima i dijelovima potrebnim za savršeno i brzo obavljanje posla.

Servis u pravom trenutku

Mi uvijek obavljamo servis u pravom trenutku

Vaše vozilo će se održavati u dobrom stanju zahvaljujući servisnom planu sa unaprijed dogovorenim datumima. Mi ćemo vas pozvati na servis i obaviti sve radnje potrebne za radni učinak i funkcionalnost kamiona. Naravno, radimo kada ste vi slobodni pa nećemo ometati vaše aktivnosti, a tu smo i izvan radnog vremena ako se dogodi nešto neočekivano.

Mi održavamo vaš kamion u najboljem stanju

Mi održavamo vaš kamion u najboljem stanju

Svi servisi i popravci obavljaju se tako da odgovaraju vašim poslovnim aktivnostima. Uz takve planirane prekide rada vaš kamion će biti spreman za rad kada to vi poželite. To će vam pomoći da ispunite data obećanja i usredotočite se na profitabilno poslovanje.

Uštedite vrijeme, trud i novac

Uštedite vrijeme, trud i novac

Vrijeme i obim ugovora prilagođeni su vama. To znači manje vremena i napora koje ćete trošiti na servisne aktivnosti. Osim toga, unaprijed ćete dobiti proračun održavanja, servisa i popravaka pogonskog sklopa, čime ćete poboljšati kontrolu troškova. Na kraju krajeva, ukupan trošak vlasništva bit će manji zahvaljujući dobrom radu kamiona sa manje neplaniranih prekida.

Da li želite savjet o ugovoru koji vam najbolje odgovara? Obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo Trucks.