Volvo Zlatni servisni ugovor

Zlatni servisni ugovor pruža dodatnu prednost vašem poslovanju.

Sa Volvo Zlatnim servisnim ugovorom zagarantovan vam je najbolji radni učinak, a pošto su uključeni preventivno održavanje i popravci, imate i potpunu kontrolu troškova. Rezultat su bezbrižno vlasništvo i sve vrijeme potrebno da se potpuno posvetite svom poslovanju.

Garantovan 100-procentni radni učinak

FH i FM – garantovan 100-procentni radni učinak

Volvo FH i Volvo FM obuhvaćaju obećanje 100-procentnog radnog učinka, što je rezultat kombinacije napredne tehnologije i vještina servisera kompanije Volvo, kao i široke zastupničke mreže. Ako vas kamion kompanije Volvo sprječava u obavljanju dogovorenog posla, mi ćemo vam obezbijediti zamjenski kamion ili odgovarajuću novčanu naknadu.
Više o tome

Maksimalna dostupnost

FE i FL – maksimalna dostupnost

Na našim novim kamionima Volvo FE i Volvo FL svi važni sistemi su daljinski povezani sa radionicom Volvo. na taj način možemo otkriti i riješiti manje poteškoće prije nego što one postanu veliki problemi. Prednosti za vas: maksimalna raspoloživost vozila i mogućnost vođenja efikasnijih prevozničkih aktivnosti.
Više o tome

Samo najbolji serviseri

Samo najbolji serviseri

Svi naši serviseri su ovlašteni i znaju sve što je potrebno znati o najnovijim tehnologijama, uključujući i kompleksnu elektroniku. Oni koriste samo originalne Volvo dijelove, poznaju tačne specifikacije vašeg kamiona i imaju potpun pristup svim specijalnim alatima i dijelovima potrebnim za savršeno i brzo obavljanje posla.

Servis u pravom trenutku

Mi uvijek obavljamo servis u pravom trenutku

Vaše vozilo imat će obezbijeđeno preventivno održavanje i individualni servisni plan sa unaprijed dogovorenim datumima. Mi ćemo vas pozvati na servis i obaviti sve radnje potrebne za radni učinak i funkcionalnost kamiona. Naravno, radimo kada ste vi slobodni pa nećemo ometati vaše aktivnosti, a tu smo i izvan radnog vremena ako se dogodi nešto neočekivano.

Sve je uključeno

Opustite se – sve je uključeno

Sa Volvo Zlatnim servisnim ugovorom dobijate potpuno preventivno održavanje i popravke tokom cijelog ugovora. Nema neočekivanih troškova i ne morate brinuti o štetnim prekidima ili skupim popravcima.

Bolja svakodnevnica

Bolja svakodnevnica – i poslovanje

Sa Volvo Zlatnim servisnim ugovorom vlasništvo kamiona je lak zadatak. Ne morate trošiti vrijeme na servisne aktivnosti, a poznati su vam i precizni mjesečni troškovi. Time ćete poboljšati svoju svakodnevnicu i imati manji ukupni trošak vlasništva. Kao bonus, i preostala vrijednost vašeg kamiona bit će puno veća.

Da li želite savjet o ugovoru koji vam najbolje odgovara? Obratite se lokalnom zastupniku kompanije Volvo Trucks.