Učinite vozni park efikasnijim

Učinite vozni park efikasnijim

Praćenje kamiona nikada nije bilo jednostavnije. Detaljne karte na temelju aplikacije GoogleMaps omogućavaju potpunu kontrolu nad radom. Podaci o vozaču i vozilu mogu se prezentirati direktno na karti da bi se dobile trenutne informacije o isporuci. A činjenica da tačno znate gdje se nalazi teret koristi i vama i vašim klijentima.

Pozicioniranje u stvarnom vremenu

Pozicioniranje u stvarnom vremenu

Stalna ažuriranja brzine kamiona, statusa vozača, očekivanog vremena dolaska i još mnogo toga omogućuju da prijevoznik i njegov klijent planiraju aktivnosti i obezbijede stalnu kontrolu. Ako želite provjeriti odabrane rute, jednostavno možete pratiti prethodno kretanje kamiona na karti.

Novi poslovi

Novi poslovi

Informacije o poziciji u stvarnom vremenu mogu vam reći i koji kamion najbolje odgovara novom zadatku. Na pritisak jednog dugmeta sistem Dynafleet automatski popisuje vozila koja su najbliža lokaciji za utovar. Sistem istovremeno pokazuje koji vozači mogu i koji ne mogu stići na odredište u svojoj radnoj smjeni.

Prave informacije u pravom trenutku

Prave informacije u pravom trenutku

Tražite pravu šifru ili potvrdu o pravovremenoj isporuci? Postavljanjem takozvanih geo-ograda moguće je obezbijediti kritične informacije koje će vam uštediti vrijeme dok kamion ulazi u određeno geografsko područje ili izlazi iz njega. Informacije se mogu prikazivati u kancelariji, kabini ili na obje lokacije.

Usluga Positioning:
  • Prikazuje tačan položaj kamiona do nivoa ulice
  • Pruža informacije o vremenima, vozačima, brzini, teretu i vrsti vozila
  • Automatski prikazuje koji od vaših kamiona najbolje odgovaraju novopristiglom zadatku
  • Pruža ključne informacije kada vaš kamion uđe u određeno geografsko područje kao što je terminal
  • Pojednostavljuje planiranje rute i olakšava pronalaženje najbrže rute prema odredištu
  • Navigacione tačke u sistemu Dynafleet online mogu se poslati u sistem za navigaciju u kamionu
  • Svojim klijentima možete omogućiti da sami prate kretanje tereta pomoću posebne šifre za prijavu u sistem Dynafleet za klijente