d

Zapravo je uvijek riječ o radnom učinku

Vozilo je ključno, ali to je samo početak onoga što vam možemo ponuditi.

Pročitajte donje članke i otkrijte kako vam naših top usluga može pomoći u poslovanju.

Jer nije riječ samo o tome da vaš kamion bude na cesti, riječ je o obezbjeđivanju njegovih performansi, efikasnoj potrošnji goriva, većoj bezbjednosti vozača i boljoj ekonomičnosti. Sve se to radi kako bi i vaš kamion i vaše poslovanje savršeno funkcionisali.


1 POVEZANI KAMION Kamion budućnosti je stigao – već sada možete uživati u pametnijim uslugama, veće radnom učinku i optimizovanom održavanju. arrow 5 SAVJETI ZA GORIVO Otkrijte kako možete uštedjeti do 5% na gorivu ako dopustite da savjetnici za gorivo obave teži dio posla. arrow
dotted line
2 DYNAFLEET Sistem za upravljanje voznim parkom koji vam pruža bolji uvid u poslovanje i pomaže u dugoročnoj kontroli rezultata. arrow 5 ORIGINALNI VOLVO SERVIS 
Više od kvalitetne usluge – riječ je o pravom partnerstvu s radionicom. arrow
dotted line
3 VOLVO ACTION SERVICE 
Otkrijte kako možete dobiti inteligentniju i bržu pomoć na cesti zahvaljujući tipki VAS. arrow
7 POZDRAV IZ RADIONICE
Razgovaramo sa serviserom kompanije Volvo Trucks i nadzornikom u radionicama, Samuelom Lönnqvistom, o životu u radionicama i o tome kako čovjek nikada ne prestaje učiti. arrow
dotted line
4 RAZVOJ VOZAČA 
Pročitajte više o važnosti ulaganja u vozače da biste obezbijedili najbolje iskorištavanje kamiona i poslovne organizacije. arrow
8 ORIGINALNI VOLVO DIJELOVI 
Svaka je komponenta optimizovana i radi u kamionu tako da obezbjeđuje jednak nivo performansi, efikasne potrošnje goriva i radnog učinka. arrow
dotted line


Neke od karakteristika proizvoda ili usluga navedene u Top novostima možda nisu dostupne na svim tržištima. Vaš prodavač vozila marke Volvo rado će vam pružiti dodatne informacije.


Volvo ugovori o servisiranjuVolvo ugovori o servisiranju

Volvo servisni ugovori

Praktičan način ostvarenja maksimalnog neprekidnog vremena rada uz fiksnu naknadu.

Dynafleet

Dynafleet. Prikaz dobiti

Bez obzira na transportne zadatke ili teret: Dynafleet, sistem za upravljanje voznim parkom kompanije Volvo Trucks, pomaže vam da prepoznate područja na kojima možete poboljšati profitabilnost.

Najam Volvo kamiona

Najam Volvo kamiona

Morate unajmiti kamion? Imamo mnogo različitih vozila i modela, što vam omogućava da pronađete pravi kamion za svoje zadatke.

Razvoj vozača

Razvoj vozača – poboljšajte konačne rezultate

Način na koji vozači upravljaju svojim kamionima utječe na vaše konačne rezultate, pa zato usluga razvoja vozača može biti najbolje ulaganje koje ćete ikada napraviti.

Važna je svaka kap

Važna je svaka kap

U kompaniji Volvo Trucks primjenjujemo filozofiju „Važna je svaka kap“ kako bismo smanjili potrošnju goriva, emisiju CO2 i utjecaj na okoliš.

Fleksibilna finansijska rješenja

Prilagodljiva finansijska rješenja

Možemo vam ponuditi prilagodljivo finansijsko rješenje koje zadovoljava vaše potrebe, preference i poslovnu situaciju. Naša rješenja olakšavaju finansijsko planiranje i pružaju vam potpunu kontrolu troškova i investicija.

Savjeti za gorivo

Uvođenje nove usluge Savjeti za gorivo

Uz alate i podatke iz najnovijih istraživanja, vaš lični savjetnik za uštedu goriva pomoći vam da ostvarite značajne uštede do 5%.