d

Zapravo je uvijek riječ o mobilnosti

Vozilo je ključno, ali to je samo početak onoga što vam možemo ponuditi.

Pročitajte donje članke i otkrijte kako vam naših top deset usluga može pomoći u poslovanju.

Nije riječ samo o tome da vaš kamion bude na cesti, riječ je o osiguravanju njegovih performansi, efikasnoj potrošnji goriva, većoj sigurnosti vozača i boljoj ekonomičnosti. Sve se to čini kako bi i vaš kamion i vaše poslovanje savršeno radili.


1 POVEZANI KAMION Kamion budućnosti je stigao – već sada možete uživati u pametnijim uslugama, boljoj mobilnosti i optimiziranom održavanju. arrow 5 SAVJET O GORIVU Otkrijte kako možete uštedjeti do 5% na gorivu ako dopustite da savjetnici za gorivo obave teži dio posla. arrow
dotted line
2 DYNAFLEET Sistem za upravljanje voznim parkom koji vam daje bolji uvid u poslovanje i pomaže u dugoročnom nadzoru rezultata. arrow 6 ORIGINALNI VOLVO SERVIS 
Više od kvalitetne usluge – riječ je o istinskom partnerstvu s radionicom. arrow
dotted line
3 VOLVO ACTION SERVICE 
Otkrijte kako možete dobiti pametniju i bržu pomoć na cesti zahvaljujući tasteru VAS. arrow
7 POZDRAV IZ RADIONICE
Razgovaramo sa serviserom kompanije Volvo Trucks i nadzornikom u radionicama, Samuelom Lönnqvistom, o životu u radionicama i o tome kako čovjek nikada ne prestaje učiti. arrow
dotted line
4 USAVRŠAVANJE VOZAČA 
Pročitajte više o važnosti ulaganja u vozače kako biste obezbjedili najbolje iskorištavanje kamiona i poslovne organizacije. arrow
8 ORIGINALNI DIJELOVI VOLVO 
Svaka je komponenta optimizirana i djeluje u kamionu tako da obezbjeđuje jednako dobre performanse, efikasnu potrošnju goriva i mobilnost. arrow
dotted line

Neke od karakteristika proizvoda ili usluga navedene u Top novostima možda nisu dostupne na svim tržištima. Vaš distributer kompanije Volvo rado će vam dati detaljnije informacije.


Volvo ugovori o servisiranju

Volvo ugovori o servisiranju

Praktičan način ostvarenja maksimalnog neprekinutog vremena rada uz fiksnu naknadu.

Dynafleet

Dynafleet. Pokazivanje dobiti

Bez obzira na prevozne zadatke ili teret: Dynafleet, sistem za upravljanje voznim parkom kompanije Volvo Trucks, pomaže vam u prepoznavanju područja na kojima možete poboljšati profitabilnost.

Najam Volvo kamiona

Najam kamiona Volvo 

Morate unajmiti kamion? Imamo mnogo različitih vozila i modela, što vam omogućuje da pronađete pravi kamion za svoje zadatke.

Usavršavanje vozača

Usavršavanje vozača – poboljšajte konačne rezultate

Način na koji vozači upravljaju svojim kamionima utječe na vaše konačne rezultate, pa stoga usluga usavršavanja vozača može biti najbolje ulaganje koje ćete ikada napraviti.

Računa se svaka kap

Računa se svaka kap

"Računa se svaka kap" – to je filozofija kojom kompanija Volvo Trucks smanjuje potrošnju goriva, emisiju CO2 i utjecaj na okoliš.

Fleksibilna financijska rješenja

Fleksibilna finansijska rješenja

Donosimo fleksibilno finansijsko rješenje koje zadovoljava vaše potrebe, želje i poslovnu situaciju. Naša rješenja olakšavaju finansijsko planiranje i omogućuju potpunu kontrolu troškova i ulaganja.

Savjet o gorivu

Uvođenje nove usluge Savjet o gorivu

Paralelno s alatima i najnovijim istraživanja, vaš lični instruktor za gorivo pomoći će vam dostići održivu uštedu goriva od 5 odsto.