Novi Volvo FE

Vaš fleksibilni radni partner koji pruža izuzetna vozna svojstva i prvoklasnu produktivnost.

Tegljač 4×2; klasični kamion 4x2, 6x2 ili 6x4

D8K (250, 280 ili 320 KS)
Odgovor je "da"
Predstavljanje novog kamiona Volvo FE

Od regionalne distribucije do lakog građevinskog prevoza, komunalnih usluga i prevoza smrznute robe – svi ovi poslovi zahtijevaju da novi Volvo FE ima potpuno nove fleksibilne performanse u klasi od 18 do 26 tona.

Sada u ponudi sa ekonomičnim mjenjačem I-Shift.
I-Shift

Razmislite o svom normalnom radnom danu, a zatim o svom kamionu. Da li postižete potrebnu radnu i komercijalnu efikasnost? Ako niste sigurni, možda vam novi Volvo FE može pomoći da se odlučite. Zbog niza poboljšanja, uključujući mjenjač I-Shift za sve modele, više je nego spreman da ga uzmete u obzir.

Revolucionarne vijesti – mjenjač I-Shift na novom kamionu Volvo FE

Novi Volvo FE ima naš svjetski poznati mjenjač I-Shift. On rukovaocu nudi prijatniju i manje zahtjevnu radnu smjenu, a prevozniku ekonomičniju potrošnju goriva i efikasniji prevoz.
Pročitajte više o mjenjaču I-Shift

Nova paleta motora koju je razvio Volvo.
Nova paleta motora koju je razvio Volvo.

Nikad fleksibilniji

Fleksibilniji je i po pitanju opcija za pomoćni pogon, što je razumljivo s obzirom na raznovrsne zadatke koje mora obaviti. Osim toga, potpuno nova paleta motora nikada ne dovodi u pitanje obezbjeđenje odgovarajuće snage.

Novi prednji kraj sa dnevnim svjetlima za vožnju sa LED diodama.
LED svjetla za dnevnu vožnju

Stabilan i robustan, spolja i iznutra

Kamion ima stabilnu, robusnu šasiju i prilazi tamo gdje prije nije mogao, lakše i efikasnije. Dužnost nam je pomenuti vam da je novi Volvo FE jednako impresivan i sa ljudskog stanovišta. Ergonomična rješenja za vožnju, novo sjedište i pažljivo dizajnirana kabina idealni su za lak, bezbjedan rad i česte ulaske i izlaske. Upravo ove karakteristike omogućavaju novom kamionu Volvo FE da potvrdno odgovori na veći broj izazova. To su dobre vijesti za vas i vaše poslovanje.

2
Novi Volvo FE