Novi Volvo FE

Vaš fleksibilni radni partner koji pruža izuzetna vozna svojstva i prvoklasnu produktivnost.

Tegljač 4×2; klasični kamion 4x2, 6x2 ili 6x4

D8K (250, 280 ili 320 KS)
Igrajte na sigurno

Zaista inteligentne bezbjednosne karakteristike nude mnoge prednosti. Cilj im je da što više umanje određene rizike. Pomažu vozaču dok obavlja specijalne zadatke. Čak mu i racionalizuju troškove.

Novi Volvo FE nastavlja našu provjerenu tradiciju inovativne bezbjednosti dodavanjem novih efikasnih karakteristika. Sada ima ESP (elektronski program stabilnosti) koji poboljšava vozna svojstva i bezbjednost jer povećava stabilnost u uzdužnom i bočnom pravcu.

Slavna bezbjednosna kabina Volvo zaštitni je oklop napravljen prema najstrožim standardima.
Kaciga

Da vas vide i da budete bezbjedni

Osim ESP-a sa provjerenim prednostima, u drugu preventivnu bezbjednosnu opremu novog kamiona Volvo FE spadaju pametno oblikovani retrovizori koji umanjuju bočne mrtve uglove i nova prednja dnevna svjetla za vožnju sa LED diodama. Obe ove karakteristike daju optimalnu vidljivost – i u aktivnom i u pasivnom smislu. To su dobre vijesti za vozača, bicikliste i pješake u centru grada.

Novo sjedište

Što se tiče unutrašnjosti kabine, može se reći da se vozač nalazi u središtu jedne od najbezbjednijih zona u kamionskoj industriji. Slavnu bezbjednosnu kabinu Volvo dopunjuje novo sjedište koje ima bolje karakteristike deformisanja i pomjeranja naprijed u slučaju sudara.

Opremite se prvoklasnim preventivnim i zaštitnim bezbjednosnim karakteristikama.

Komercijalno rješenje

Najvažnija je fizička bezbjednost vozača, drugih učesnika u saobraćaju i pješaka. Međutim, takođe smo svjesni da se izbjegavanjem malih nezgoda i smanjenjem potrebe za vremenski zahtjevnim popravkama znatno povećava radni učinak kamiona i smanjuje ukupan trošak vlasništva. Kada je riječ o bezbjednosti, naš zadatak je jasan – uđite i uvjerite se.

9
Bezbjednost