Uski prolaz? Bez panike
Uski prolaz? Bez panike.

Uski prolazi, prastara cestovna mreža i uvijek nemilosrdni rokovi. Da li ste spremni testirati svoje manevarske sposobnosti u centru grada?

Uske ulice, oštri zavoji i 12 razjarenih bikova. Hoće li kamion proći kroz grad?

Sve je teže voziti kamione kroz gradske centre i urbane sredine. Iako su saobraćajni propisi sve stroži, a dozvoljena vremena zadržavanja sve kraća, sve se više zahtjeva isporuka na vrijeme. Vas i vaše kupce obradovat će to što novi Volvo FL ima manevarske karakteristike i funkcije koje će vam pomoći da bez nepotrebne panike dođete na odredište i odete sa njega.

Dizajnirani da budu praktični

Novi kamioni Volvo FL imaju izvanredan radijus zaokretanja, mjenjač I-Sync i značajna ergonomična rješenja za vožnju, te manje fizički zamaraju vozače od većine drugih kamiona.

Odgovarajuća tehnologija

Kada je riječ o efikasnijoj vožnji, zadnja kamera također je jedna od naših najpopularnijih mogućnosti. Tu su i retrovizori koji smanjuju broj mrtvih uglova, što takođe povećava bezbjednost pješaka, biciklista i drugih učesnika u saobraćaju. Mi u kompaniji Volvo shvatamo značaj upravljivosti – zašto vas onda novi Volvo FL ne bi odveo tamo gdje prije niste mogli doći ni doslovno ni komercijalno?

8
Upravljivost