Igrajte na sigurno

Zaista inteligentne bezbjednosne karakteristike nude mnoge prednosti. Cilj im je da što više umanje određene rizike. Pomažu vozaču dok obavlja specijalne zadatke. Čak mu i racionalizuju troškove.

Novi Volvo FL nastavlja našu provjerenu tradiciju inovativne bezbjednosti dodavanjem novih efikasnih karakteristika. Sada ima ESP (elektronski program stabilnosti) koji poboljšava vozne karakteristike i bezbjednost jer povećava stabilnost u uzdužnom i bočnom pravcu.

Slavna bezbjednosna kabina Volvo zaštitni je oklop napravljen prema najstrožim standardima.
Bezbjednosna kabina kamiona Volvo

Da vas vide i da budete bezbjedni

Osim ESP-a sa provjerenim prednostima, u drugu preventivnu bezbjednosnu opremu novog kamiona Volvo FL spadaju pametno oblikovani retrovizori koji umanjuju bočne mrtve uglove i nova prednja dnevna svjetla za vožnju sa LED diodama. Obe ove karakteristike daju optimalnu vidljivost – i u aktivnom i u pasivnom smislu. To su dobre vijesti za vozača, bicikliste i pješake u centru grada.

Novo sjedište

Što se tiče unutrašnjosti kabine, može se reći da se vozač nalazi u središtu jedne od najbezbjednijih zona u kamionskoj industriji. Slavnu bezbjednosnu kabinu Volvo dopunjuje novo sjedište koje ima bolje karakteristike deformisanja i pomjeranja naprijed u slučaju sudara.

Opremite se prvoklasnim preventivnim i zaštitnim bezbjednosnim karakteristikama

Komercijalno rješenje

Najvažnija je fizička bezbjednost vozača, drugih učesnika u saobraćaju i pješaka. Međutim, takođe smo svjesni da se izbjegavanjem malih nezgoda i smanjenjem potrebe za vremenski zahtjevnim popravkama znatno povećava radni učinak kamiona i smanjuje ukupan trošak vlasništva. Kada je riječ o bezbjednosti, naš zadatak je jasan – uđite i uvjerite se.

9
Bezbjednost