It’s Brazil!
TO JE BRAZIL!
Globetrotter Club ponosno predstavlja svoje ​​sljedeće putovanje - a vi ste pozvani da nam se pridružite u nezaboravnom i raskošnom obilasku Brazila koji uključuje magične noći u Riju i dokoličarenje na suncem okupanim plažama.

ŽIVAHAN NOĆNI ŽIVOT. PREDIVNE PLAŽE.BESKRAJNA ZABAVA.

Započinjemo posjetom Curitibi, gdje ćemo vas voditi u obilazak Volvo postrojenja. Nakon toga vodimo vas na prvu nezaboravnu večeru gdje ćete se imati priliku pripremiti za pravu akciju- let za Rio.It’s Brazil! 

RIO DE JANEIRO NIKADA NE SPAVA. Ime ima mitski prizvuk, a Rio nikada ne prestaje impresionirati. Pripremite se za fantastične dane na legendarnim plažama (naš hotel s pet zvjezdica nalazi se na samoj Copacabani), glazbu i ples u sjajnim diskotekama, izvrsnu hranu, znamenitosti koje oduzimaju dah i još mnogo, mnogo više.


It’s Brazil!


Posljednje, ali ne i najmanje važno - SUNCE. Putovanje se zatim nastavlja na sjever, do tajnog, luksuznog odmarališta. Obećavamo vam mjesto gdje možete uživati ​​u svemu, od capoeire i surfanja do avantura u divljini. To je također savršeno mjesto za izležavanje na suncu, uživanje u osvježavajućem piću i slušanje šuma oceana daleko od hladne jeseni u Europi.

ŠTO JE Globetrotter CLUB? Globetrotter Club nagrađuje vjerne kupce. Mi organiziramo putovanja do najdivnijih mjesta na svijetu - a vi ste više nego dobrodošli da postanete članom.

 

 Ovo je način kako. Nam se pridružiti u Brazilu:

  • Kupite FH13 42T (alternativno 62T, 62R, 64R) Globetrotter XL spavaću kabinu, ili
  • Kupite tri FH13 42T (alternativno 62T, 62R, 64R) Globetrotter spavaće kabine

Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate vašeg prodavača ili direktno prodaju u Volvo Hrvatska d.o.o.

Goran Kardoš 091 6040 863

Ivan Ratković 091 6040 244

Tomislav Stanišić 091 6040 231

Mladen Peroš 091 6040 224

Program i sadržaj putovanja mogu biti podložni promjenama..