Volvo Zlatni Servisni ugovor

Zlatni Servisni ugovor donosi vašem poslovanju dodatne prednosti.

Uz Volvo Zlatni Servisni ugovor zajamčena vam je najveća mobilnost te potpuna kontrola troškova zahvaljujući uključenom preventivnom održavanju i popravcima. Rezultat su bezbrižno vlasništvo i vrijeme koje možete posvetiti svojim poslovnim aktivnostima.

Zajamčena 100-postotna mobilnost

FH i FM – zajamčena 100-postotna mobilnost

Volvo FH i Volvo FM obuhvaćaju 100-postotnu mobilnost, rezultat kombiniranja napredne tehnologije i vještina servisera tvrtke Volvo, kao i široke zastupničke mreže. Ako vas Volvo kamion sprječava u obavljanju poslovanja na dogovoreni način, mi ćemo vam dogovoriti zamjenu kamiona ili vam osigurati financijsku naknadu.
Pročitajte više

Maksimalna dostupnost

FE i FL – maksimalna dostupnost

Na našim novim kamionima Volvo FE i Volvo FL svi bitni sustavi daljinski su povezani s radionicom Volvo. Na taj način možemo identificirati i otkloniti manje poteškoće prije nego što postanu velik problem. Prednosti za vas: maksimalna dostupnost vozila i mogućnost učinkovitijeg vođenja transportnih poslova.
Pročitajte više

Samo najbolji serviseri

Samo najbolji serviseri

Svi su naši serviseri ovlašteni i znaju sve što treba znati o najnovijim tehnologijama, uključujući i složenu elektroniku. Koriste samo originalne Volvo dijelove, poznaju točne specifikacije vašeg kamiona i imaju potpun pristup svim alatima i dijelovima potrebnim za obavljanje sjajnog posla.

Servisiranje u pravom trenutku

Mi uvijek obavljamo servise u pravom trenutku

Vaše vozilo dobiva individualni servisni plan i plan preventivnog održavanja s unaprijed dogovorenim datumima. Mi ćemo vas pozvati na servis i obaviti sve radnje potrebne za mobilnost i funkcionalnost kamiona. Naravno, radimo kada ste vi slobodni pa to neće utjecati na vaše poslovanje, a tu smo i izvan radnog vremena u slučaju da se dogodi bilo što nepredviđeno.

Uključeno je sve

Opustite se – uključeno je sve

Uz Volvo Zlatni Servisni ugovor sve radnje preventivnog održavanja i popravci uključeni su u cijenu tijekom trajanja ugovora. Nema nepredviđenih troškova i ne morate se brinuti o štetnim prekidima ili skupim kvarovima.

Bolja svakodnevnica

Bolja svakodnevnica – i poslovanje

S Volvo Zlatnim Servisnim ugovorom vlasništvo kamiona lagan je zadatak. Ne morate trošiti vrijeme na servisne aktivnosti, a poznati su vam i točni mjesečni troškovi. Time se poboljšava vaša svakodnevnica i osigurava niži ukupni trošak vlasništva. Kao bonus, puno je veća i preostala vrijednost vašeg kamiona.

Želite li savjet u vezi sa servisnim ugovorom koji vam najbolje odgovara? Obratite se lokalnom zastupniku tvrtke Volvo Trucks.