Kotači se okreću i okreću

Kotači se okreću i okreću


Uz Volvo Trucks kao vašeg poslovnog partnera te s proširenim Volvo Zlatnim ugovorom i proaktivnim pristupom održavanju, postavljaju se novi standardi u raspoloživosti kamiona.

Mobilnost

Poboljšani Zlatni servisni ugovor

Novi Volvo FE sada je raspoloživ s poboljšanim Zlatnim servisnim ugovorom. Uz ovaj ugovor, bitni sustavi vašeg kamiona povezani su s vašom Volvo servisnom radionicom koja ih može nadzirati preko daljinske veze. Time se osigurava da se servis obavlja samo onda kad je potreban. Ovaj proaktivan pristup također osigurava da se mali problemi mogu prepoznati prije nego što prerastu u velike te omogućava provođenje radova održavanja i popravaka tada kad ne planirate upotrebljavati kamion. Ova nova povezivost maksimalizira dostupnost vozila i omogućava vam učinkovitije vođenje transportnih i distribucijskih poslova.

Jednostavniji pregled troškova

Zajedno s vašim distributerom kamiona Volvo, možete izraditi jedinstveni servisni plan za svoj kamion na temelju individualnih poslovnih potreba po fiksnoj mjesečnoj naknadni. To omogućuje lakši nadzor troškova i pojednostavnjuje administraciju.

Povećanje mobilnosti

Kako bi se pružila podrška svakom našem servisnom ugovoru, vozači, vlasnici i upravitelji voznog parka imaju pristup raširenoj, dobro razvijenoj mreži distributera. Također možete biti sigurni da se tijekom svih radova održavanja koriste samo originalni Volvo dijelovi. Nadalje, vaš kamion bit će uvijek u rukama vještih, iskusnih Volvo mehaničara.

Snažan paket

Visokokvalitetno vozilo i bezbrižno vlasništvo snažan su paket i odlučujući faktor za komercijalni uspjeh. Ako nam dopustite, mi ćemo osigurati da taj uspjeh bude i vaš.