Dynafleet. Pokazivanje zarade.

Dynafleet. Pokazivanje zarade.

Preciznost. O tome se radi kod Volvo Trucks upravljačkog sustava za vozni park Dynafleet. U svakom trenutku možete vidjeti precizno mjesto i status vaših kamiona i vozača. Prednosti su još veće. Ove informacije vam također pokazuju precizno koja područja valja poboljšati kako biste postigli bolju isplativost. Četiri različite Dynafleet usluge ostvaruju taj cilj. Kako početi?

Više nema rasipanja goriva

Više nema rasipanja goriva

Znate li koliko su gorivno učinkoviti vaši vozači? I zašto netko postiže bolje rezultate od drugih? Servis za gorivo i okoliš (Fuel & Environment) štedi vam mnogo vrijeme oko analiziranja podataka o vozilu i vozaču – i pomaže vam pronaći načine za srezati troškove za gorivo i smanjiti emisiju.
Saznajte više o uštedi goriva - Fuel & Environment

Vremena za vozače na lak način

Vremena za vozače na lak način

Jednostavnije ne može biti. Dynafleet vam pomaže ostati na vrhu vozačkih aktivnosti u svako doba. Primat ćete čak i proaktivna upozorenja da osigurate sukladnost zakona o radnim satima vozača. A automatsko preuzimanje tahografskih podataka će ukloniti mnogo ručnoga rada i administriranja.
Saznajte više o vremena upravljanja vozilom (Driver Times)

Rasporedite cijeli vozni park

Rasporedite cijeli vozni park

Nema više telefonskih poziva ili nagađanja. Sa Dynafleet servisom za pozicioniranje, sve informacije do kojih je bilo teško doći, sada se odmah prikazuju. Gdje je sada određeni kamion? Kada će vozač stići? Dajte ovom servisu dva tjedna, i čudit ćete se kako ste uopće mogli raditi bez njega.
Naučite više o Pozicioniranju

Neka kabina bude ažurirana

Neka kabina bude ažurirana

Jeste li u prijevozu na duge relacije ili u potrebi bliskog kontakta s vašim vozačima? Za fiksnu pristojbu po mjesecu, koja uključuje roaming, usluga razmjene poruka pomaže da su vaši vozači upoznati sa, i reagiraju na, promjene u planovima. Ovaj servis također omogućava nesmetanu integraciju s vašim sustavom naručivanja i omogućava izravnu komunikaciju s vozačem. Koji su vaši trenutni troškovi telefonskog i podatkovnog prometa?
Saznajte više o razmjeni poruka (Messaging)Fuel & Environment (gorivo i okoliš) Driver Times (radna vremena vozača) Positioning (pozicioniranje) Messaging (razmjena poruka)
Fuel & Environment (gorivo i okoliš) Driver Times (radna vremena vozača) Positioning (pozicioniranje) Messaging (razmjena poruka)
Prikazuje vam gdje srezati vaše troškove za gorivo. Pomaže vam kako najbolje upotrijebiti svaki radni sat. U neprekidnoj kontroli kamiona i isporuka. Za jednostavnu, brzu i isplativu komunikaciju.

Što vas sprječava?

Što vas sprječava?

Jednostavno se upišite za servise koje želite i zadržite ih koliko dugo želite – bez bilo kakvih daljnjih obveza. Pristojba iznosi samo €15 na mjesec po servisu i kamionu.