Usluge koje zadovoljavaju vaše potrebe


Dynafleet će unaprijediti vaše poslovanje bez obzira imate li pet ili petsto kamiona. Međutim, potrebe se naravno razlikuju ovisno o tipu i opsegu poslova. Upravo se zato Dynafleet sastoji od četiri temeljna modula. Možete izabrati jedan ili kombinirati više njih u skladu sa svojim potrebama. Svi temeljni moduli mogu se integrirati u administrativni sustav vašeg ureda. Ovdje možete vidjeti nekoliko primjera koji opisuju koristi svakog od njih.

Fuel & Environment (gorivo i okoliš)
Savršeni alat u potrazi za nižom potrošnjom goriva i smanjenjem utjecaja na okoliš. Sustav nudi detaljne izvještaje koji pojednostavnjuju izradu tabličnog prikaza potencijalnih poboljšanja i praćenje rezultata. Brojni kupci upotrebljavaju Dynafleet kao alat za analizu u kombinaciji s obukom vozača o tehnikama učinkovite potrošnje goriva i ekonomične vožnje.
Pročitajte više

Positioning (pozicioniranje)

Usluga Positioning olakšava planiranje transportnih poslova i njihovo obavljanje na najučinkovitiji način. Detaljne zemljopisne karte pružaju potpunu kontrolu u svakoj situaciji.
Pročitajte više

Driver Times (radna vremena vozača)
Uslugom Driver Times dobivate uvid u način na koji vozači provode svoj radni dan, što olakšava kako planiranje transporta tako i administraciju.
Pročitajte više

Messaging (razmjena poruka)
Messaging funkcionira na isti način kao e-pošta i omogućuje slanje poruka između ureda i kamiona. Jednostavna je, brza i isplativa.

Osim nužnog hardvera, svaki startni paket također uključuje:

  • GPRS-SIM karticu za neograničenu komunikaciju između vozila i ureda svugdje u Europi
  • Registraciju za Dynafleet Online
  • Tečaj o Dynafleetu
  • Web baziranu obuku vozača
  • Podršku za Dynafleet službe Volvo Action Service