Vozač Volva FE
Tražite nove načine kako održati budnost?

Vozač kojem je udobno i koji se osjeća sigurno, zadovoljniji je i učinkovitiji – upravo smo zato rad u novom Volvu FE i oko njega sada učinili jednostavnijim i zahvalnijim.

Šalica kave

Zbog brojnih ulazaka i izlazaka, stalne potrebe za tehničkom pouzdanošću i gusto zbijenog rasporeda, dnevna rutina vozača u gradskoj ili regionalnoj distribuciji ne dopušta kompromisna rješenja. Apsolutno povjerenje u kamion, njegovu opremu i sposobnost da vam omogući sigurno i udobno obavljanje posla, iznimno je bitno. U novom Volvu FE, ovo ćete pronaći u svakom detalju.

Novi dizajn sjedala

Novi Volvo FE ima redizajnirano sjedalo vozača. Osim što nudi visoki stupanj sigurnosti te integrirani naslon za glavu i sigurnosni pojas, također se odlikuje izdržljivijom tkaninom i bojama koje su izvrsno usklađene s ostatkom unutrašnjosti.

Ergonomski unutrašnji dizajn

Kad je riječ o unutrašnjosti, kabina ovog kamiona istinski je izričaj funkcionalne i estetske ravnoteže. Površine i prostori za odlaganje brojni su i savršeno pozicionirani pa im se može jednostavno pristupiti, što znači da vaši pokreti u kabini mogu biti ekonomičniji i manje zamorni.

Inteligentan kombinirani instrument

Slični standardi ergonomije karakteriziraju kombinirani instrument. Kako bi se olakšao učinkovit rad bez ugrožavanja sigurnosti vozača ili pješaka, svi instrumenti i komande intuitivno su dizajnirani i inteligentno razmješteni. Osim toga, imajući na umu praktičnost za vozača i okolinu koja ga okružuje, također je vrijedno spomenuti da kombinirani instrument sada uključuje pokazivač razine sredstva AdBlue i mjerač napunjenosti filtra za čestice dizelskog goriva.

U ovom kamionu, zadnja dnevna dostava ista je kao i prva.

Vidjeti i biti viđen

Također razumijemo koliko je važna interakcija između vozača i kamiona te pješaka i drugih sudionika u prometu. Zato je novi Volvo FE opremljen snažnim LED dnevnim svjetlima za vožnju koja se automatski uključuju kad vozilo krene.

7
Vozač