Prilagođena za vašu udobnost.

Prostrana unutrašnjost kabine Volva FL dizajnirana je imajući na umu samo jednu osobu – vozača. U svakom detalju i pogledu, uzeli smo u obzir ergonomiju i udobnost. Položaj komandi i ručice mjenjača, lako vidljiva, intuitivna instrumentna ploča, udobna sjedala i podesivi volan – svi su oni rezultat testiranja i razvoja gdje je u fokusu bio samo jedan konačni cilj: najbolje moguće radno okruženje.Prostrana unutrašnjost kabine

Prostrana i prozračna.

Paleta Volva FL nudi vam odabir tri veličine kabine: dnevnu kabinu, komfornu kabinu i dvostruku kabinu – ovisno o potrebnom teretnom prostoru ili vašem broju putnika.

Pogledajte potpune specifikacije kabina


Udobna sjedala

Nove razine udobnosti.

Nova ergonomska sjedala ključna su karakteristika unutrašnjeg dizajna kabine Volva FL s poboljšanim usidrenjem, integriranim naslonom za glavu i sigurnosnim pojasom. Novi materijal za presvlake još je otporniji na prljavštinu. Vozačevo i suvozačevo sjedalo mogu se podešavati u skladu s vašim potrebama.

Pročitajte više o udobnosti vozača


Kombinirani instrument

Savršena kontrola – jednim pogledom.

Kombinirani instrument i instrumentna ploča Volva FL konstruirani su i raspoređeni kako bi bili koliko je god moguće intuitivni. Instrumenti su pozicionirani za najbolju moguću ergonomiju, dok su pokazivači na instrumentnoj ploči raspoređeni tako da vam omoguće savršeni pregled radnih procesa jednim jedinim pogledom.


Niska buka u kabini

Niska buka u kabini.

Poboljšana zvučna izolacija znači da Volvo FL možete voziti u opuštenoj atmosferi uz minimalnu buku koja dolazi izvana te buku motora i guma.


Gornji pretinac

Puno prostora za odlaganje.

Pretinci u vratima i u instrumentnoj ploči. Pretinac iznad glave, duguljasta kutija između sjedala. I mogućnost dodavanja još više pretinaca i polica u kabini. U Volvu FL nikad vam neće nedostajati pretinci za odlaganje bitnih stvari. Ili pak onih manje bitnih.

Pročitajte više o pretincima za odlaganje


Volan Volva FL

Podesite volan.

Volan se može jednostavno namjestiti u željeni položaj i ima promjer od 460 ili 500 mm.


Prekidači na instrumentnoj ploči za pogon 4x4

Jednostavan pristup komandama pogona 4x4

Da biste izbjegli proklizavanje kotača ili zaglavljivanje u blatu, Volvo FL 4×4 se isporučuje sa svim komandama koje su vam potrebne za maksimalno povećanje vuče. Četiri prekidača na instrumentnoj ploči lako su pristupačna i omogućuju rad s blokadom diferencijala prednje upravljane i stražnje osovine, kao i nizak raspon stupnjeva prijenosa i blokadu diferencijala na pomoćnom mjenjaču.


Aparat za gašenje požara

Povećava vašu sigurnost.

Vaša sigurnost nam je najvažnija. Kao što bi trebala biti i vama. Stoga je raspoloživa opcionalna sigurnosna oprema koju možete naručiti kako biste još više naglasili sigurnost unutrašnjeg prostora kabine. Aparat za gašenje požara, sigurnosni prsluk ili prijenosna upozoravajuća svjetiljka – sve je tu za one koji pitaju. Kao i za očuvanje vašeg zdravlja.


Opcije audio opreme

Putovanje uz glazbu.

Putovanje brže prolazi uz glazbu. Za Volvo FL raspoloživa su tri različita paketa audio opreme – od USB priključaka, CD i mp3 svirača pa do različitih radio uređaja – s praktičnim, integriranim uređajem za telefoniranje bez uporabe ruku i daljinsko upravljanje.

Pogledajte specifikacije paketa audio opreme