Točno ono što vam treba.

Mi razumijemo raznolikost transportnih izazova s kojima se suočavate. Bez obzira uključuje li to distribuciju robe u dućane i restorane, obavljanje komunalnih usluga poput gašenja požara ili spašavanja, vožnje po gradilištima, obavezujemo se da ćemo biti uz vas na svakom koraku tog puta.

Kad bismo rekli da ima gotovo isto toliko konfiguracija novog Volva FL koliko ima transportnih poslova koji će se od njega tražiti, bilo bi to tek malo pretjerivanje. Zbog tog razloga želimo vam pružiti fleksibilnu paletu nadogradnji i opcija šasije. Da bismo to osigurali, one su u samom središtu naše ponude.

S odgovarajućom šasijom, svaki se transportni zadatak može učinkovitije obaviti
 S odgovarajućom šasijom

Na svakom koraku puta

Od prvog kontakta i definiranja optimalne nadogradnje za vaše potrebe, preko kontaktiranja proizvođača karoserijske opreme i vođenja tog procesa pa do konačnog dogovaranja isporuke, naš posao ne prestaje sve dok nisu ispunjeni vaši komercijalni i transportni zahtjevi. S Volvom, ovo putovanje znatno je olakšano zahvaljujući našim već afirmiranim kontaktima s proizvođačima karoserijske opreme. Mi im možemo dati detaljne CAD nacrte koji im pomažu da rade učinkovitije i da u konačnici dostave kvalitetno, individualno izrađeno rješenje – vaš novi kamion.

Zahvaljujući svom izvanrednom potencijalu
i fleksibilnosti montaže karoserijske opreme,
ovaj kamion potpuno je spreman za poslove
koji ga očekuju.

Afirmirani kontakti s proizvođačima karoserijske opreme omogućavaju nam dizajniranje i izradu šasije točno prema vašoj specifikaciji.
Robustan i fleksibilan

Spreman za svakoga

Tehnički gledano, pronaći ćete puno razloga zašto Volvo Trucks i novi Volvo FL mogu postići ove visoke razine fleksibilnosti. Osim što je robusna i kruta, šasija je također pravokutna i ravna te omogućava jednostavnu montažu karoserijske opreme. Osim toga, zahvaljujući proširenom asortimanu modela Volvo FL, s motorima D5K i težinom od 10 do 16 tona, te dodatnim pogonom 4×4, lakše nego ikada prije pronaći ćete kamion prilagođen svojim potrebama.

4
Fleksibilnost