Najbolja aplikacija za vozača.

Neka vam vaš Volvo FMX uvijek bude blizu. Regulirajte klimu i osigurajte da će biti spreman za polazak onda kad ste i vi. Sve što trebate je nova aplikacija My Truck.Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Parking climate (Klimatizacija u mirovanju) Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Alarm and lock (Alarm i zaključavanje)

Uvijek se vraćate u ugodnu atmosferu.

My Truck vam omogućuje trenutačno pokretanje klimatizacijskog sustava s bilo koje lokacije. Također ga možete namjestiti tako da se pokreće tajmerom ili u skladu s tjednim rasporedom.


Neka bude siguran.

Provjerite jeste li zaključali vrata i je li alarm ispravno aktiviran. Ako se alarm uključi, bit ćete odmah obaviješteni o tome.

Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Dashboard (Instrumentna ploča) Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Trucks (Kamioni)

Provjerite instrumentnu ploču prije ulaska.

My Truck omogućuje vam provjeru razine goriva, sredstva AdBlue, motornog ulja, tekućine za pranje stakala i rashladne tekućine te stanja akumulatora i svjetala.

Jedna aplikacija za sve kamione…

Povežite cijeli vozni park s jednom aplikacijom. Sve što trebate učiniti jest dodirnuti gumb i slijediti upute. Svakom kamionu dodijelite jedinstveni naziv i sliku pa ćete ih jednostavno pronalaziti na popisu.

Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Start (Pokretanje)

…ili jedan kamion s više aplikacija.

Aplikaciju možete preuzeti besplatno, a jedan kamion možete povezati s neograničenim brojem uređaja.  

 
Kako započeti.  

Slika zaslona aplikacije My Truck na iPadu. Connect new truck (Povezivanje s novim kamionom)

Najprije vam je potreban novi Volvo FMX s omogućenim softverom My Truck. Zatim idite u App Store i preuzmite aplikaciju.
Sada još samo morate povezati svoj kamion i aplikaciju. Ne može biti jednostavnije.