IMG

Dealer Locator til smartphones og tablet pc

Volvo Trucks smartphone app gør det nemt at finde oplysninger om nærmeste forhandler eller serviceværksted. Denne app bliver løbende opdateret med informationer om Volvo Trucks globale servicenetværk.

Volvo Trucks har et verdensomspændende service netværk, som er konstant voksende. Vores Dealer Locator app giver adgang til dette enorme netværk, hurtigt og enkelt. Ved hjælp af en smart telefon, er det nemt at finde nærmeste værksted ud fra din nuværende placering. Ud over et kort, der viser de nærmeste forhandlere og værksteder, viser app'en deres åbningstider og kontaktoplysninger, sammen med kørselsinstruktioner.

Dealer Locator er meget brugervenligt og overskueligt.
Efter visning af søgeresultater, som omfatter afstanden til forhandler eller et værksted, kan chaufføreren ringe eller sende en e-mail-forhandleren. Man kan også få kørselsvejledning til forhandleren, med et enkelt tryk på en knap.

Dealer Locator indeholder i øjeblikket informationer om omkring 1.200 værksteder og forhandlere, og antallet af værksteder og forhandlere bliver hele tiden opdateret. Denne app dækker hele verden, med undtagelse af Nordamerika. Der er i øjeblikket primært fokuseret på markederne i Europa. Dealer Locator er tilgængelig til iPhone, Android-telefoner samt tablet pc.