Originale Volvo-reservedele

Hold lastvognen i gang ude på vejene.

Din Volvo-lastvogn er bygget til dig og med øje for kvalitet – helt ned til den mindste detalje. Når den er ny og i original stand kører den altid optimalt og pålideligt. Så hvorfor ikke bevare det på den måde?

Originale Volvo-dele hjælper dig med at holde din lastvogn i gang ude på vejene, så den kan generere indtægter. Med de rigtige dele og specifikationer, der arbejder sammen i perfekt harmoni, kan du også bevare lastvognens brændstofeffektivitet, så brændstofomkostningerne og emissionsniveauet holdes nede. Alt i alt er originale Volvo-reservedele afgørende for at maksimere driftstiden og sikre sig det mest fordelagtige ejerskab.


Original kvalitet og opdateret viden

Original kvalitet og opdateret viden.

Du kan være forsikret om, at vi kun bruger originale Volvo-dele for at bevare den originale stand. Al service udføres af vores dygtige og erfarne mekanikere, som løbende modtager uddannelse, så de kan udvikle deres ekspertise og være opdaterede om den seneste teknologiske udvikling. Vores værksteder er også udstyret med effektive diagnosesystemer og databaser, et komplet sortiment af specialværktøjer og den allernyeste servicelitteratur. Når du bringer din lastvogn ind på et Volvo-værksted, fortæller vi dig altid på forhånd om den service, vi vil anbefale, og hvornår din lastvogn vil være klar til at komme ud på vejene igen.

De rigtige reservedele

De rigtige reservedele.
På rette sted til rette tid.

Volvo Trucks driver forretning på mere end 140 markeder via et velfungerende netværk af værksteder og forhandlere, der alle har fokus på kvalitet. Volvo leverer mere end 100.000 forskellige reservedele. Vores avancerede logistiksystem sikrer, at du får den del, du har brug for, hurtigt og let gennem din Volvo-forhandler eller på dit Volvo-værksted, når det er tid til service. Derudover lover vi at levere alle de vigtigste dele til din lastvogn i mindst 15 år efter, at modellen er gået ud af produktion, så du får den maksimale driftstid ud af din lastvogn i mange år fremover.

Valuta for pengene

Valuta for pengene.

Forskellen mellem fremragende og dårlig kvalitet handler om meget mere end blot udseendet. Du kan for eksempel ikke se, hvilke materialer eller tolerancer der er valgt, men de gør en stor forskel i det lange løb. Vi har underlagt reservedelene en streng test for at sikre den mest optimale ydelse og et perfekt match med din Volvo-lastvogn. Det er grunden til, at vi uden tøven kan sige, at originale Volvo-reservedele giver dig mest valuta for pengene. Du ved, at du kan stole på, at de fungerer fuldstændig fejlfrit sammen med de andre komponenter i lastvognen. Med Volvo-garantien, inklusive dele, arbejdstimer og følgeskader, får du også den ultimative beskyttelse.