Volvo Sølv Kontrakt

Med Sølv undgår du bekostelige overraskelser

Volvo Sølv Kontrakt omfatter al forebyggende vedligeholdelse, der lægges en serviceplan for din lastvogn – og alle drivlinereparationer er inkluderet. Dermed kan du køre din virksomhed uden uvelkomne og bekostelige reparationsomkostninger.

Drivelinen er inkluderet

Ingen grund til bekymringer – drivelinen er inkluderet

Med en Volvo Sølv Kontrakt kan du tage det roligt. Drivelinekomponenter og reparationer er inkluderet, så du undgår situationer, der ellers kunne vise sig at blive meget bekostelige.

De bedste mekanikere

Vi bruger kun de bedste mekanikere

Vi garanterer, at lastvognen altid er i topform, ved kun at bruge certificerede mekanikere, som ved alt om den sidste nye teknologi, blandt andet den avancerede elektronik. De bruger udelukkende originale Volvo-reservedele og har fuld adgang til alle specialværktøjer og reservedele, der er nødvendige for at udføre et fremragende og hurtigt arbejde.

Service på det rigtige tidspunkt

Vi udfører altid service på det rigtige tidspunkt

Din lastvogn holdes i god stand takket være en serviceplan med aftalte datoer. Vi indkalder dig til service og udfører alle nødvendige opgaver for at sikre lastvognens driftstid og funktionalitet. Vi arbejder naturligvis, når du holder fri, så du ikke bliver forstyrret i dine opgaver – og vi står til rådighed døgnet rundt, hvis der opstår et uventet problem.

Vi holder din lastvogn i topform

Vi holder din lastvogn i topform

Al service og alle reparationer udføres, når det passer dig bedst. Når driftsafbrydelser planlægges på denne måde, er din lastvogn altid parat til at levere, når der er brug for det. På den måde kan du bedre holde dine løfter og fokusere på at udvikle en mere rentabel forretning.

Spar tid, kræfter og penge

Spar tid, kræfter og penge

Både tidspunkter og kontraktens omfang skræddersys til dig. Det betyder, at du skal bruge mindre tid og kræfter på servicesager. Du vil desuden kende alle udgifter til vedligeholdelse, service og drivlinereparationer på forhånd, hvilket giver dig mere styring. Og endelig er de samlede ejeromkostninger lavere, fordi lastvognen kører problemfrit og har færre uplanlagte driftsafbrydelser.

Ønsker du rådgivning til, hvilken servicekontrakt der passer bedst til dig? Kontakt din lokale Volvo-forhandler.