Lad chaufførproduktiviteten være i top

Lad chaufførproduktiviteten være i top

Får du mest muligt ud af dine tilgængelige arbejdstimer? Med Driver Times (chaufførtider) er svaret lige foran dig. Du får vist direkte, hvilken chauffør der er bedst egnet til opgaven, og hvilken chauffør der burde hvile sig eller måske endda holde fyraften. På den måde kan produktiviteten holdes i top – og du kan øge din indtjening ved at bruge samme kapacitet.

Chaufføroplysninger gør det nemt at planlægge

Chaufføroplysninger gør det nemt at planlægge

Der kan bruges mindre tid på planlægning og administration. For at bidrage til en effektiv transportplanlægning giver Dynafleet dig besked med det samme om, hvor meget tid hver chauffør kan bruge på hver opgave ud fra bestemmelser for arbejdstid. Oplysninger om kørsel, hvile og aflæsning går 30 dage tilbage, hvilket er nyttigt i forhold til fakturering og beregning af chaufførløn.

Ekstern download af fartskriverdata

Ekstern download af fartskriverdata

Den digitale fartskriver kan igangsætte hurtige og nemme downloads af chaufføraktiviteter via fjernstyring fra kontoret. Tjenesten gør det muligt for optegnelser altid at være fuldstændigt opdaterede – uanset hvor lastvognen og chaufføren er. Det betyder, at Dynafleet nu håndterer de seneste 20 minutter af den manuelle download.


Instruktion til overholdelse af loven

Instruktion til overholdelse af loven

Driver times giver dig mulighed for at holde øje med alle chaufføraktiviteter. For at sikre overholdelse af loven i forhold til tilladte arbejdstider vises den næste nødvendige pause og mere på kortet og i chaufførens aktivitetsrapport. Der kan udsendes advarsler i både førerhuset og på kontoret, hvis en chauffør kommer tæt på at overskride den tilladte arbejdstidsgrænse.

Tjenesten Driver Times (chaufførtider):
  • Data fra fartskriveren overføres automatisk fra lastvognen til Dynafleet Online
  • Alle filer fra fartskriveren lagres i Dynafleet Online, så du kan hente dem, når du har brug for det
  • Advarer dig, hvis en chauffør er tæt på at overskride arbejdstidsgrænsen
  • Giver et fundament for fakturering og beregning af chaufførløn
  • Minimerer usikkerheden i forhold til at overholde køre-/hviletidsbestemmelserne
  • Reducerer det administrative arbejde på kontoret