Reducer omkostningerne på den nemme måde

Reducer omkostningerne på den nemme måde

Brændstof & miljø giver dig mulighed for at følge dine lastvognes og chaufførers nøjagtige ydeevne. På bare sekunder kan du oprette rapporter ud fra en lang række parametre og finde ud af, hvorfor en bestemt chauffør forbruger mere brændstof end andre med helt samme lastvogn. På den måde kan du hurtigere og mere præcist end nogensinde før identificere mulige besparelser.


Fokus på brændstofeffektivitet

Fokus på brændstofeffektivitet

Rapporten for opgørelser over brændstofeffektivitet giver dig med det samme et overblik over brændstofeffektiviteten for dine chauffører og deres lastvogne. En score på 1-100, der vises i både farver og tal, viser dig ydelsen inden for fire nøgleområder: forudsigelse og bremsning, motor- og gearudnyttelse, hastighedstilpasning og stilstand.

Supportbesparelser over tid

Supportbesparelser over tid

Brændstofeffektivitetsscoren gør det muligt at sammenligne detaljeret data om dine chauffører, samt se på trenden over tid. Tilsammen gør det rapporterne over brændstofeffektivitet til det perfekte værktøj til aktiv chaufførcoaching – og til at styre dit brændstofforbrug på længere sigt.

Driver Coaching

Driver Coaching

Drivcer Coaching er en integreret funktion, der gør det muligt for chaufføren, imens han kører, at få tips til en bedre brændstoføkonomi. Driver  coaching leverer kontinuerligt analyser gennem hele køreturen, så chaufføren kan respondere i henhold til ændringer i forholdene.


Hjælp din virksomhed til at vokse

Hjælp din virksomhed til at vokse

En forbedret brændstofeffektivitet betyder samtidig en mindre miljøpåvirkning. God dokumentation om emissioner kan hjælpe dig til både at få og beholde miljøbevidste kunder. Dynafleet gør det muligt automatisk at sende miljørapporter til kunder efter eget valg.

Tjenesten Brændstof & Miljø:
  • Giver et godt overblik over brændstofforbrug, kørt afstand, emissionsniveauer og meget mere.
  • Gør det muligt at analysere, hvor brændstofeffektiv den enkelte chauffør er
  • Giver letlæselige rapporter, der tydeligt viser de områder, hvor der kan opnås omkostningsbesparelser.
  • Opretter specielle rapporter vedrørende brændstofeffektivitet, der støtter vedvarende besparelser på længere sigt
  • Advarer, hvis brændstofniveauet ændrer sig betydeligt på grund af muligt brændstoftyveri
  • Rapporter om emissionsniveauer, der automatisk kan sendes til kunder
  •  Dricer Coaching i førerhuset.