Volvo FL

Hvis alsidighed og adræthed er ufravigelige krav, er Volvo FL lige noget for dig. Især hvis du også lægger vægt på pålidelighed.

Totalvægt:
12-18 ton

Akselafstande:
3070-6800 mm

Førehuse:
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine

Volvo FL
Built for the urban jungle

Volvo FL

Du skal ikke køre længe i Volvo FL for at opdage, hvor godt den er tilpasset sit naturlige miljø: byen. For det første: Det er nemt at komme ud og ind af Volvo FL. Ved at kombinere styrke med gode køreegenskaber og fremragende udsyn hele vejen rundt kan du nemt klare alle slags trafikforhold. Faktum er: Den bringer dig og din last fra A til B og videre til C, hele dagen og i mange år fremover. Vi anbefaler FL til hurtige leveringer i og omkring byer, til renovationskørsel og andre offentlige serviceopgaver.

D7F-motoren

En motor, du kan tage med i byen

Dens uovertrufne reaktionsevne og det effektive moment ved lave omdrejninger gør Volvo D7F-motoren ideel til mange forskellige distributionsopgaver, især i bymiljøer.  Den præcise brændstofindsprøjtning giver en yderst effektiv forbrænding.

 

 

Volvo FL

Luftaffjedring, der beskytter lasten

Volvos elektronisk styrede affjedring (ECS) justeres automatisk og kompenserer for last, der er ujævnt fordelt. Parabelbladfjedrene giver en fremragende jævn kørekomfort selv ved lave akselbelastninger.

 

 

gearkasse

Gearkasser til alle formål

Med Volvo FL kan du altid finde en gearkasse, der er tilpasset netop din transportopgave. Du kan vælge mellem to manuelle, en automatisk og Volvo I-Sync. Alle har et let skift og perfekt afpassede udvekslingsforhold.

 

Køb af Volvo FL – hvordan og hvorfor

 Find en forhandler

Kunne du tænke dig en Volvo FL? Den bedste måde at finde den optimale transportløsning er ved at mødes med nogen, der fokuserer på både købsproces og ejerskab af en Volvo-lastvogn. Sammen bliver I enige om detaljerne, finder den bedste finansieringsmetode og den optimale serviceaftale til din lastvogn, når den er i drift.

Volvo FL kan leveres med følgende konfigurationer

Førerhuse Motorer Gearkasser Bagaksler
 Førerhuse til Volvo FL  Motorer til Volvo FL  Gearkasser til Volvo FL  Bagaksler til Volvo FL
Dagførerhus
Medium førerhus
Mandskabskabine
D7F (240, 260 eller 290 hk)
Manuel gearkasse
Automatisk gearkasse
I-Sync
Enkelt reduktion
(Godkendt totalvægt: 25–32,5 ton)

Navreduktion
(Godkendt totalvægt: 40 ton)