Volvo FM

Volvo FM er intet mindre end målestokken inden for regional- og distributionstransport.
 

Vogntogsvægt:
18-120 ton

Chassishøjde:
810-1000 mm

Motorer:
D11C: 330, 370, 410, 450 hk
D13C: 380, 420, 460, 500 hk

Volvo FM
Designed for
the road

Volvo FM

Volvo FM er meget rammende blevet beskrevet som "kunsten at være effektiv". Ud over de brændstofbesparende motorer er komforten i førerhuset så behagelig, at chaufføren kan koncentrere sig fuldt ud om at køre lastvognen – og det giver effektiv kørsel. Det komfortable førerhusmiljø, drivlinen og I-Shift-gearkassen arbejder sammen om at give en fremragende køreoplevelse i en lastvogn, som kan klare alle typer opgaver. Volvo FM giver effektivitet en helt ny betydning, og vi anbefaler den til regional- og langturstransport.

Volvo FM D13C

Vælg dine hestekræfter

Der kan vælges mellem to forskellige motorer til Volvo FM: D11C og D13C. Begge er stærke løsninger udstyret med den sidste nye teknologi, fire ventiler pr. cylinder og elektronisk styrede enhedsinjektorer. D11C har fokus på brændstofbesparelse og køreegenskaber, mens D13C er en kraftmaskine, der kan klare tunge læs.

gearkasse

Fuld fart med den bedste gearkasse til formålet

Med Volvo FM kan du vælge imellem en manuel gearkasse, den automatiske Powertronic-gearkasse eller I-Shift. Sidstnævnte vil ændre den måde, du kører på. Takket være den intelligente software anvender I-Shift altid det rigtige gear til situationen, hvilket giver forbedrede køreegenskaber og mindre brændstofforbrug.

 

 

En behagelig arbejdsplads

En behagelig arbejdsplads

Det er ikke bare en fornøjelse at eje en Volvo FM. Den er også en fornøjelse at køre. Det skyldes ikke mindst den fantastiske førerhuskomfort. Der er flere førerhuse at vælge imellem – op til et Globetrotter LXL-førerhus, hvis du vælger Volvo FM 11 – og de er alle designet til at give dig perfekt komfort, som får dig til at glemme alt andet end kørslen.

Køb af Volvo FM – hvordan og hvorfor

Find en forhandler

Kunne du tænke dig en Volvo FM? Den bedste måde at finde den optimale transportløsning er ved at mødes med nogen, der fokuserer på både købsproces og ejerskab af en Volvo-lastvogn. Sammen bliver I enige om detaljerne, finder den bedste finansieringsmetode og den optimale serviceaftale til din lastvogn, når den er i drift.

Volvo FM kan leveres med følgende konfigurationer

Førerhuse Motorer Gearkasser Bagaksler
Førerhuse til Volvo FM Motorer til Volvo FM Gearkasser til Volvo FM Bagaksler til Volvo FM
Dagførerhus
Lavt langt førerhus
Langt førerhus
Globetrotter-førerhus
Globetrotter LXL-førerhus
Mandskabskabine
D11C (330, 370, 410 eller 450 hk)
D13C (380, 420, 460 eller 500 hk)
I-Shift
Manuel gearkasse
Enkelt reduktion
(Godkendt totalvægt: 44–70 ton)

Navreduktion
(Godkendt totalvægt: 70–100 ton)