Volvo FMX, ydelse – gearkasse 1

Slip gearstangen

I lang tid har I-Shift været meget værdsat på motorvejen. Chauffører verden over bekræfter, at lastvognen er meget nemmere at køre, når I-Shift klarer arbejdet. Transportvirksomhederne kan samtidig konstatere, at brændstofudgifterne falder. Hemmeligheden ligger i softwaren, der vælger det helt rigtige gear for at optimere køreegenskaberne og brændstofforbruget.

Nu har mange operatører indset, at I-Shift også er sin vægt værd i guld til anlægstransport. I-Shift arbejder synkront med bremser og affjedring og gør det lettere at manøvrere ved lave hastigheder. Et særligt program modificerer gearskiftene til dårlige vejbelægninger og kuperet terræn, så du får maksimalt moment, når du skal bruge det, og undgår unødvendige gearskift.

Manuelt eller Powertronic
Volvos udvalg af gearkasser inkluderer selvfølgelig også adskillige driftssikre manuelle gearkasser og den fuldautomatiske Powertronic-gearkasse, der skifter gear uden den mindste afbrydelse af momentoverførslen. Det gør den særlig velegnet til tung anlægstransport.