den nye Volvo FE

Din fleksible arbejdspartner, der leverer fremragende køreegenskaber og førsteklasses produktivitet.

4×2-trækker; 4×2, 6×2 eller 6×4 langt chassis

D8K (250, 280 eller 320 hk)
Volvo FE-chassiset

Rammen om din succes.

Da vores ingeniører skulle udvikle chassiset på Volvo FE, lod de deres fantasi få frit spil. Den overordnede vision var en fleksibel model, der kunne udstyres til at klare næsten enhver opgave, man bruger lastvogne til.

De udviklede derefter et robust og driftssikkert chassis, der kunne klare tunge laster og nemt kunne tilpasses.

Nu kan du selv afprøve resultatet af deres anstrengelser.
 


Let og hurtig læsning

Let og hurtig læsning.

Den elektronisk styrede affjedring (ECS) kan bruges til at styre luftaffjedringens niveauregulering via kontakter på instrumentbrættet eller en kontrolboks. Det giver nem og hurtig pålæsning uanset læsserampens højde.


Euro 6 - Business as usual

Normal forretningsgang

De forbedrede chassispakker til Euro 6 betyder, at Volvo FE er lige så fleksibel som tidligere og ikke påvirkes af de strengere emissionskrav.

Få mere at vide om chassiset til Volvo FE


Fleksibel affjedring

Fleksibel affjedring.

Den topmoderne førerhusaffjedring garanterer en jævn kørsel. Du kan få mekanisk førerhusaffjedring med springfjedre og støddæmpere både for og bag eller fuld luftaffjedring af førerhuset med luftbælge for og bag.


Volvos opbyggerinstruktioner

Volvos opbyggerinstruktioner.

Når du bestiller din Volvo FE, logger opbyggeren på VBI-webstedet og kan se lastvognens nøjagtige specifikationer. Herefter begynder arbejdet med at opbygge din lastvogn ud fra tegningerne i systemet. Du modtager derefter din fuldt ud tilpassede lastvogn hurtigt og effektivt.

Læs mere om Volvos opbyggerinstruktioner


Elektronisk styret bremsesystem

Hurtig og sikker bremsereaktion.

Volvo FE har trykluftbremser med ventilerede skiver for og bag.
Det blokeringsfri skivebremsesystem EBS (elektronisk styret bremsesystem) giver både en hurtigere og mere sikker bremsereaktion og mindre bremseslitage. Systemet har funktioner som blokeringsfri bremser (ABS), differentialespærre og Brake Blending.

Den udvidede EBS-pakke inkluderer en funktion, der letter igangsætning på bakker. Bremseskiverne fås i forskellige størrelser afhængigt af opgaven.