Volvo FH

Den nye anfører inden for fjerntransport. Giver en enestående kørekomfort og driftsøkonomi.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 eller 10×4

D13 eller D16 (420 til 750 hk)

Spækket med nye funktioner. Og plads.

De lodrette A-stolper gør førerhusene endnu mere rummelige end nogensinde før. Og hver eneste del af denne plads er designet til at øge chaufførens komfort – fra det øjeblik du sætter dig bag rattet til det øjeblik, hvor du vågner op i køjen. På den måde kan du også gøre et godt job næste dag.

Velkommen til din nye arbejdsplads.

Ikon for fuld ståhøjde

Fuld ståhøjde.

Op til 18 cm højere end de tidligere Volvo FH-førerhuse. Medmindre du er professionel basketballspiller, så er der rigelig loftshøjde. 220 cm i det største førerhus, Globetrotter XL.

Se alle førerhusspecifikationerneI-ParkCool, integreret parkeringskøler

Indbygget parkeringskøler.

Fantastisk kølekapacitet uden at gå på kompromis med pladsen i førerhuset eller aerodynamikken. I-ParkCool er den helt nye, indbyggede parkeringskøler, der sørger for, at du sover godt hele natten og sparer brændstof om dagen.

Få mere at vide om I-ParkCool

En ekstra kubikmeter mere plads.

En ekstra m3 plads.

Førerhusene føles rummelige. Og det er de også. I Globetrotter XL-førerhuset giver de lodrette A-stolper, den lavere motortunnel og det hævede loft en hel kubikmeter mere – eller 12 % ekstra plads.

 

Fuldt ud justerbart rat

Rygvenligt justerbart rat og justerbar ratstang

Det fuldt ud justerbare rat har et justerbart rathoved med en justeringsvinkel på 20°, der giver en komfortabel kørsel. Kan let klappes af vejen, når du stiger ind eller ud af førerhuset. Praktisk styring med fodpedal.

 

Opbevaringsplads

Masser af plads til dine ting.

Vi har tilføjet 300 liter ekstra opbevaringsplads. De rummelige opbevaringsrum foran og under køjen samt bagi og udvendigt kan skræddersys, så de passer til dine behov, og de kan suppleres med praktiske opbevaringsrum til mindre genstande.

 

Ergonomisk instrumentpanel

Nyt, moderne og ergonomisk instrumentpanel

Det nye instrumentpanel med de bløde kurver ser ikke blot indbydende ud. Det er designet til en ergonomisk og komfortabel kørestilling, hvor alle knapper, instrumenter og opbevaringspladser er lige ved hånden.

Få mere at vide om instrumentpaneletElektronisk klimaanlæg

EEC med luftkvalitetssensorer.

Elektronisk klimaanlæg med luftventilation i topklasse og en mængde sensorer og filtre, der behandler luften, inden du indånder den. Resultatet er en helt enestående luftkvalitet, bedre afrimning og ingen træk.

 

Bredere underkøje

Bredere seng til søvn og hvile

Nu kan du rigtig brede dig. Underkøjen er blevet 40 mm bredere i hovedenden og 55 mm hen over midten. Du kan endda få en rigtig bred sammenklappelig seng. Og hovedenden kan vippes op til 55°.

 

Elektrisk tørreskab

Elektrisk tørreskab.

En hurtig måde at få tørret tøj, håndklæder og sko på. Kan placeres i overkøjen eller på førerhusvæggen. Energieffektiv, støjsvag og let at klappe sammen ved opbevaring.

 

Soltag med nødudgang

Der er ingen grænser.

Tagvinduet med det tonede glas giver en ekstra rummelig fornemmelse og er desuden en fremragende nødudgang. Den har solskærme og myggenet og kan monteres med en elbetjent tagluge.
4 cm ekstra mellem rat og mave.
Sid ikke fast bag rattet. Sædejusteringsindstillingerne er i verdensklasse – hele 24 cm frem og tilbage. Det er 4 cm mere sammenlignet med den tidligere Volvo FH.

Elektronisk fjernbetjeningsnøgle.

Det er mere end en nøgle. Lås og oplås allerede på afstand. Tænd lygterne, så du kan komme trygt hen til førerhuset. Hvis du føler dig truet, kan du blot trykke på panikknappen for at sætte hornet i gang.

Lyd med muligheder.
Uanset hvad du gerne vil lytte til, er lydanlægget klar til det. MP3, wma eller iTunes m4a? Cd'er, USB-nøgle, iPod eller via AUX-indgangen? Alt er muligt. Tilføj en 400 W-subwoofer for ekstra saft og kraft.

Avanceret belysning i førerhuset.
13 energibesparende og kraftfulde lyskilder giver et godt lys i førerhuset. Alt lys styres let med tre forudindstillede trin eller med lysdæmperen. Ved kørsel i mørke kan du skifte til rødt lys for ikke at forstyrre dit nattesyn.

Plads til alkolås.
Alkohol hører ikke hjemme i trafikken. Derfor er alkolåsen så vigtig. Få den monteret i din Volvo FH fra fabrikken, og send et klart budskab til dine kunder om, hvor alvorligt du tager sikkerhed i trafikken.
Bliv i sengen.
Med det avancerede kontrolpanel kan du fra sengen styre lyset i kabinen, vækkeuret, parkeringsvarmeren, parkeringskølesystemet, lydanlægget, ruder, tagluge og låse. Alt sammen uden at behøve at forlade din køje.

Elektrisk parkeringsbremse.
Den elbetjente parkeringsbremse styres med en kontakt på instrumentpanelet, der er let at nå. Aktiveres automatisk, når tændingen slås fra og – med hjælp fra EBS – udløses automatisk, når lastvognen startes.

Forberedt til et 19" tv.

Volvo FH kan leveres med et monteringssæt til et tv-sæt – komplet med beslag, antenne, strømudtag og udtag til tv-signal samt en AUX-indgang til tilslutning af et lydsystem til tv'et.

Komfortabel kørsel.
Nye førerhusophæng bagi. Ny position for styretøjet. Ny geometri for frontenden. Ny motormontering. Og meget mere. Vi har gjort mange tiltag for at øge kørselskomforten. Hvis vi selv skal sige det, er resultatet helt i top.

Rent vand hvor som helst.
Hvis du vil have frisk vand, behøver du ikke at skulle gå langt efter det. Det udvendige opbevaringsrum har en 7-liters tank med en hane.