Volvo FH

Den nye anfører inden for fjerntransport. Giver en enestående kørekomfort og driftsøkonomi.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 eller 10×4

D13 eller D16 (420 til 750 hk)

En skønhed på overfladen. Et udyr under motorhjelmen.

Volvo FH16 er alt, hvad du forventer af en Volvo FH. Og meget mere. Hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken ydelse eller stil, er du kommet til det rette sted.

Volvo FH engine Euro6

16 liters ren kraft

Volvos til dato stærkeste motor, D16K, har en ydelse på helt op til 750 hk med 3550 Nm. Du kan vælge mellem tre ydelsesniveauer og fire momentniveauer, som alle lever op til Euro 6-emissionskravene. Med I-Shift (den forstærkede version leveres som standard) og muligheden for brændstoføkonomiske og stærke bagaksler sætter den en helt ny standard for selv de hårdeste transportopgaver.

Se alle valgmulighederne for drivlinerDet udvendige design for Volvo FH16

Udvendigt

1. Solskærme
Uden for førerhusets væg er der monteret en tonet glasrude, denne giver Volvo FH16 et karakteristisk udseende. Ikke til at se ud af. Men til at se på.

2. Det nye sort
Farven på den nye FH16 er mørk. Virkelig mørk. Men under overfladen finder du fascinerende farvetoner. Vi kalder farven Mystic Fjord. Den skal ses.

3. Fokus på detaljerne
De små detaljer gør hele forskellen. Specielt, når de er i skinnende krom. Det er det, der får det forreste fodtrin, kølergrillen, dørhåndtagene og Volvo-mærket i jern til at træde frem.

4. En mesterlig kølergrill
Den silkeagtige kølergrill i mørk sølv giver et særpræget indtryk overalt. Spejlene og solskærmene har det samme førsteklasses look.

Indvendigt

 

Førerstolen i Volvo FH16   Rattet i Volvo FH16   Interiøret i Volvo FH16
 
Lækkert sædedesign.
Bag rattet i en Volvo FH16 føler du dig som en konge. Og her er din trone. Et specialdesignet sæde i enten højkvalitetslæder eller i en kombination af læder og stof, der giver en lækker følelse af luksus. Både for ryggen og for øjnene. Sæderne fås selvfølgelig i ventilerede udgaver.
  The Raven.
Raven-rattet, der giver en glidende kørsel, fås kun til Volvo FH16. Det er udført i mørkt læder med gule syninger, der skaber en flot kontrast og diskret matcher interiøret og sæderne.
  Førsteklasses.
Indvendigt finder du flotte dørpaneler, vægpaneler, forkromet interiørudsmykning, gardiner, køjepolstring og ekstra dørlys. Sammen skaber disse elementer en luksuriøs atmosfære i førehuset.