Ny Volvo FH

Viser vejen frem

Hos Volvo Trucks anerkender vi, at Volvo er en del af miljøproblemerne. Men vi mener også, at Volvo er en del af løsningen. Siden begyndelsen af 1990'erne har beskyttelse af miljøet været én af vores tre kerneværdier. Når du køber en Volvo FH, investerer du samtidig i vores arbejde for bæredygtighed gennem hele lastvognens levetid – fra samlebånd til genanvendelse af reservedele.Fakta og tal

1.000.000 km,
31 l/100 km, cert.brændstof
Euro 5
Certificeret brændstof B0

Afmonteringsmanual Ja
Mærkning af plast og gummi Ja
Materialer Jern (smedet) 192 kg, 70 % genanvendt materiale
Produktion:
- Energi (MWh)
- Vand (m3)
- Farligt affald (kg)

76
179
213
Drivhuseffekt i hele levetiden (CO2-ækvival.) 957
Vurdering af levetid Ja
ISO 14001-certificering (produktion, udviklingstekn.) Ja
Produceret på CO2-neutral fabrik

Produceret på CO2-neutral fabrik

Din nye Volvo FH er blevet bygget næsten uden at belaste miljøet med CO2-emissioner. Hvordan kan vi vide det? For fem år siden var Volvo Trucks den første lastvognsproducent i verden, der introducerede en CO2-neutral fabrik. I dag er mange af vores fabrikker CO2-neutrale. Desuden tilstræber alle fabrikkerne at bruge vedvarende energikilder såsom sol-, vind- og vandkraft samt biomasse i stedet for de gamle, fossile brændstoffer. Alt i alt betyder det, at Volvo Trucks sørger for, at din lastvogn bliver skabt så miljøvenligt som muligt.

Miljøbevidst kørsel er vigtigst af alt

Miljøbevidst kørsel er vigtigst af alt

Hvad angår reducering af emissioner, kommer vi ikke uden om, at cirka 90 % af en diesellastvogns miljøpåvirkning sker i løbet af dens arbejdsliv. Det er den barske sandhed. Men den gode nyhed er, at Volvo Trucks tilbyder masser af hjælp til at reducere denne påvirkning. Og fordi det meste af denne hjælp handler om brændstofbesparelser, er der også en kontant belønning. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger din nye Volvo FH mere brændstofeffektivt.

90 % af din nye Volvo FH kan genanvendes

Volvo Trucks kører videre

90 % af din nye Volvo FH kan genanvendes. Det er muligt, fordi Volvo Trucks mærker de forskellige dele, så de er nemme at identificere og afmontere. Desuden renoverer Volvo Trucks brugte reservedele, stiller afmonteringsmanualer til rådighed og driver afmonteringsanlæg for at sikre, at Volvo FH kan genbruges og genanvendes.Beregn din miljøpåvirkning

Beregn din miljøpåvirkning

Volvo Trucks' onlineprogram Beregning af påvirkning indeholder masser af oplysninger om de faktorer, der har betydning for miljøet, gennem hele din nye Volvo FH's levetid. Det giver dig også mulighed for at finde ud af, hvor meget netop din lastvogn – eller flåde – påvirker miljøet. Du kan også sammenligne dine resultater med andre lastvogne.


Volvo FH

Den nye anfører inden for fjerntransport. Giver en enestående kørekomfort og driftsøkonomi.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 eller 10×4

D13 eller D16 (420 til 750 hk)