Volvo FH

Den nye anfører inden for fjerntransport. Giver en enestående kørekomfort og driftsøkonomi.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 eller 10×4

D13 eller D16 (420 til 750 hk)

Hold ekstra godt øje med lasten. Også på afstand.

Det elektronisk styrede luftaffjedringssystem (ECS) øger chauførerens komfort og er med til at sikre, at lasten ikke beskadiges.

ECS4 er den seneste version og har givet endnu flere muligheder, hvor Work Remote er det mest iøjnefaldende eksempel. Du har nu perfekt kontrol, uanset om du sidder bag rattet eller går rundt om lastvognen.


Læsnings- og kørselsniveauer

5 niveauer til læsning. 3 til kørsel. Du styrer.

ECS omfatter fire bælge pr. aksel (to til pusheraksler), hvilket giver et praktisk talt parallelt løft af chassiset. Du kan let indstille den ønskede højde. Du kan gemme fem forskellige lastehøjder i systemet, hvilket er rigtig praktisk, når du kommer til en velkendt læsserampe. Du kan også vælge mellem et forudindstillet og to brugertilpassede kørselsniveauer, så du får den optimale frihøjde eller aerodynamik.


Jævn lastfordeling

Hold chassiset på ret køl. Og lasten på plads.

ECS sørger for, at chassiset hele tiden er stabilt, uanset hvordan godset er fordelt. Det forhindrer, at der skrides ud til siden, og sørger for, at lastvognen altid er i balance. Med Work Remote kan du også manuelt kompensere for knælefunktionen.


Lastindikator

Lastindikator. Præcis og let at overskue.

De intuitive menuer og displays viser dig nøjagtigt, hvordan lasten er fordelt i køretøjet. Vægt, akseltryk og bogietryk specificeres alle separat, så du let kan sikre dig, at de ligger inden for grænsen – både for lastvognen og anhængeren. Kalibreringen er også enkel. Du kan finjustere både lastvognen og anhængeren i små trin, så du til enhver tid har helt præcise målinger.

Work Remote

Al kontrol lige ved hånden.
Slut med rod med ledninger. Med Work Remote i hånden kan du styre luftaffjedringen manuelt, mens du går frit rundt.

Hold styr på dit udstyr.
Start og stop motoren og op til fire kraftudtag. Du kan også justere motorhastigheden og gemme indstillingen af omdrejningstallet, så der er hurtig adgang til det.

Tænd lygterne.
Har du arbejdslys, rotorblink eller specielle lygter fra opbyggeren? Brug Work Remote til at tænde eller slukke dem.

Flere funktioner fra opbyggeren.
Afhængigt af opbygningen kan du styre en masse andre funktioner. De ligger alle lige for hånden i menuerne, og de kan have samme ikoner som knapperne på instrumentpanelet.

Brug den som dørnøgle.
Ja, den er en smule større end den almindelige nøgle, men smart er den. Det er temmelig praktisk at kunne låse og oplåse førerhusdørene uden at skulle lægge fjernbetjeningen fra sig.

Integreret liftkontrol.
Du behøver ikke slæbe rundt på to fjernbetjeninger. Med den opgraderede Work Remote kan du let hæve og sænke liften.