Volvo FH

Den nye anfører inden for fjerntransport. Giver en enestående kørekomfort og driftsøkonomi.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 eller 10×4

D13 eller D16 (420 til 750 hk)
Brændstofbesparelse med den nye Volvo FH

Brændstoftilbuddet. Spar op til 11 % brændstof.

Det bør være let at skære ned på brændstofomkostninger og emissioner. Det er derfor, at vi har samlet vores mest brændstofbesparende funktioner i to pakker. En med lastvognsegenskaber. En med serviceydelser. Sammen kan de hjælpe dig med at spare op til 11 % på brændstoffet. Sådan fungerer det.
Langturskøretøjspakke

Langturskøretøjspakke
  I-See, inklusive I-Cruise
Tomgangssluk
Generator, 24 V, 150 A
Koblingsaktiveret 2 cyl. Luftkompressor, 900 liter/min.

 

Langtursservicepakke

Langtursservicepakke
  Brændstofrådgivning
Dynafleet Brændstof og miljø
Chaufføruddannelse: Effektiv kørsel
 I-See. Den fremsynede andenpilot.
I-See husker de veje, du har kørt på. Når du kører ad en kendt rute, styrer den gearskiftene og hastigheden, så lastvognens momentum udnyttes maksimalt, hvilket giver en betydelig brændstofbesparelse. Få mere at vide om I-See

Tomgangssluk. Spar brændstof, mens du holder stille.
En smart funktion, der sørger for, at du sparer brændstof ved automatisk at slukke motoren efter to et halvt minuts tomgang.

Generator, 24 V, 150 A Større effekt for mindre brændstof.
En meget energieffektiv generator, der bruger mindre brændstof til at oplade batterierne. Den er især værdifuld, hvis du forbruger en masse strøm, f.eks. ved at overnatte i førerhuset.

Koblingsaktiveret luftkompressor. Intet unødvendigt tryk.
Luftkompressoren frakobles automatisk koblingen, når der ikke er behov for den, hvilket betyder et lavere brændstofforbrug på en halv procent.
  Brændstofrådgivning
Giver dig adgang til vores brændstofrådgivere – dygtige eksperter, der ved alt om at reducere brændstofforbruget. De sender dig hver måned brændstofrapporter med personlige råd til forbedringer. Du kan få flere råd hos vores engagerede helpdesk, eller logge på webstedet for at finde nyttige tips og inspiration. Få mere at vide om Brændstofrådgivning

Dynafleet Brændstof & miljø
Med Volvos flådestyringssystem kan du overvåge brændstofforbruget i realtid fra kontoret via en intuitiv webgrænseflade. Analysér tendenser, og se, hvor der kan ske forbedringer, ved hjælp af indbyggede rapporter om brændstof, chaufføradfærd og miljøpåvirkning.

Chaufføruddannelse: Effektiv kørsel
Dygtige og uddannede chauffører har en enorm betydning for brændstofeffektiviteten. Effektiv kørsel er et kursus, hvor vi fokuserer på, hvordan man kører klogt og sparer brændstof.Dynafleet-app-ikon

Dynafleet-app.

Vil du se, hvor brændstofbesparende du kørte på din seneste tur? Det eneste, du behøver, er Dynafleet og en smartphone eller tablet. Hent appen, og få en helt ny mulighed for at køre mere brændstofeffektivt. Du kan også udfordre dine kolleger.

Download Dynafleet-appen på App Store.
Download Dynafleet-appen på Google Play.