Den nye Volvo FL

Lille, let og kompetent. Perfekt til bykørsel, men også klar til at forlade byens gader.

Langt chassis 4×2 eller 4×4

Totalvægt
Op til 18 ton

Motorer
D5K 210, 240 hk
D8K 250, 280 hk

Førerhuse
dagførerhus, medium førerhus og mandskabskabine
Lige netop hvad du har brug for.

Vi forstår de mange forskellige transportudfordringer, du står over for. Uanset om det handler om at distribuere varer til butikker og restauranter, udføre kommunale opgaver såsom brand- og redningstjenester eller anlægskørsel, står vi parat til at hjælpe dig hele vejen igennem. 

Hvis vi sagde, at der er næsten lige så mange konfigurationer af Volvo FL, som der er mulige opgavetyper, ville det kun være en lille overdrivelse. Det ligger os derfor også meget på sinde at sikre, at vi kan tilbyde dig et fleksibelt udvalg af opbygnings- og chassismuligheder.

Med det rette chassis kan enhver transportopgave udføres mere effektivt
 Med det rette chassis

Vi er med dig hele vejen

Vi stopper ikke, før vi har sikret, at dine forretningsmæssige og transportmæssige krav er blevet opfyldt – det gælder lige fra den første kontakt og identificeringen af den optimale opbygning for dig til kontakten med opbyggere, administrationen af hele processen og til sidst den endelige levering. Med Volvo er denne rejse blevet langt mindre besværlig takket være vores etablerede kontakt med opbyggere. Vi kan levere detaljerede CAD-tegninger, der hjælper dem med at arbejde mere effektivt, så vi i sidste ende kan levere en individuel løsning af høj kvalitet – din næste lastvogn.

Denne lastvogn er med sine enestående opbygningsmuligheder og fleksibilitet mere
end klar til at gå i gang med opgaverne.

Vores etablerede kontakt med opbyggere giver os mulighed for at designe og bygge et chassis nøjagtigt efter dine specifikationer.
Robust og fleksibel

Forberedt til enhver opbygning.

Fra et teknisk perspektiv vil du kunne finde mange grunde til, at Volvo Trucks og den nye Volvo FL kan nå op på så høje niveauer, når det gælder fleksibilitet. Den rette udformning af det robuste og stærke chassis gør opbygningen lettere. Takket være det udvidede Volvo FL-udvalg, hvor D5K fås fra 10-16 ton, og 4×4 er tilføjet, er det nu lettere end nogensinde at skræddersy en lastvogn, der passer til dine behov.

4
Fleksibilitet