Koeaja Volvo Fh16 750 Euro 6

Koeaja Volvo FH16 750 Euro6 nyt Volvo jälleenmyyjillä

Nyt sinulla on mahdollisuus koeajaa maailman vahvinta Volvo FH16 750 Euro6 kuormattua puutavara-autoa Volvo jälleenmyyjäsi luona. Kaksi yhdistelmää kiertää Suomea kesä-heinäkuussa ja voit varata koeajoaikasi ottamalla yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.

Molemmat kuorma-autot on varustettu kuljettajan työtä helpottavalla Volvo Dynamic Steering -ohjausjärjestelmällä. Ajoneuvojen akselistorakenne on 8x4 takateli-tridem ja molemmissa on 750hv 3550 Nm Euro6 -moottori. Molemmissa ajoneuvoissa on myös tilava ja mukava Globetrotter-makuuohjaamo ja Volvon tehdasasenteinen Alucarin päällirakenne.

Ajoneuvoissa on käytössä I-Shift -vaihteiston polttoainetaloudellisuusohjelmisto ja I-See -järjestelmä. Molemmissa autoissa on 9 tonnin paraabelijousitettu etuakseli ja 33 t ilmajousitus takajousituksena.

Volvo on ainut kuorma-autovalmistaja, jolla on tämän teholuokan Euro6 kuorma-autoyhdistelmiä kuormattuna koeajettavana Suomessa.

 

Bongaa autot tien päällä - osallistu kilpailuun!

Voit voittaa Volvo tuotepalkintoja osallistumalla bongauskilpailuumme. Bongaa jompikumpi kiertävistä FH16 750 Euro6 puutavara-autoista, ota kuva ja jaa se Volvo Trucks FI -Facebook-ryhmässä viimeistään 3.8. 2014. Volvon raati valitsee parhaat bongaukset ja palkitsee ottajan esimerkiksi t-paidalla.

Kun olet lähettänyt kuvan Facebookiin, lähetä myös viesti osoitteeseen markkinointi(at)volvo.com. Kerrothan viestissä t-paitakokosi ja osoitteen, johon mahdollisen palkinnon voi lähettää. Mikäli et käytä Facebookia, voit osallistua kilpailuun lähettämällä myös kuvan edellä mainittuun osoitteeseen.

Lähetettävän kuvan koko on max. 2MB ja kännykkäkameralla otettu kuva riittää. Jakaessasi valokuvan annat Volvo Trucksille luvan sen edelleenkäyttöön markkinointi- tai toimituksellisessa materiaalissa.

Siirry Volvo Trucks FI Facebook-ryhmään 

Kuorma-autojen aikataulu

Kysy tarkemmat paikkakuntakohtaiset päivämäärät omalta jälleenmyyjältäsi

 

4.-7.6. Volvo Truck Centerin itäisillä alueilla kuten Lahden, Jyväskylän, Tampereen, Joensuun ja Kuopion ympäristöissä

 

9.-12.6. Volvo Truck Centerin läntisillä alueilla kuten Turun, Porin ja Forssan ympäristöissä

 

13.-18.6. Volvo Truck Centerin eteläisillä alueilla kuten pääkaupunkiseudun, Porvoon ja Kotkan ympäristöissä

 

23.6-2.7. Wetterillä Pohjois-Suomessa ja Pohjanmaalla kuten Oulun, Rovaniemen ja Kokkolan ympäristöissä

 

3.-5.7. Käyttöautolla Pohjanmaalla eli Vaasan, Seinäjoen ja Närpiön ympäristöissä

 

7.-15.7. Volvo Truck Centerin itäisillä alueilla

 

16.-18.7. Auto-Killalla itäisessä Suomessa kuten Lappeenrannan ja Mikkelin ympäristöissä