Volvo Blue -huoltosopimus

Blue-huoltosopimuksen ansiosta nukut yösi levollisesti.

Volvo Blue -huoltosopimukseen sisältyvät kaikki ennakoivat huoltotoimet, ja kuorma-autollesi laaditaan huoltosuunnitelma. Näin käyttöaste paranee ja kannattavan liiketoiminnan harjoittaminen helpottuu.

Suunnitellut huoltoajat

Suunnitellut huoltoajat, parempi käyttöaste

Kuorma-auton kaikkien huoltojen ja korjausten aikataulut laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa. Näin toimitukset ovat ajoissa perillä, asiakkaille antamistasi lupauksista voidaan pitää kiinni ja liiketoimintasi sujuu tehokkaasti.

Mekaanikoiden aatelia

Mekaanikoiden aatelia

Jotta kuorma-autosi on aina varmasti hyvässä kunnossa, palveluksessamme on vain päteviä mekaanikkoja, jotka ovat uusimman teknisen kehityksen tasalla – myös monimutkaisen elektroniikan alueella. He käyttävät vain Aitoja Volvo Varaosia, ja heillä on käytettävissään kaikki laadukkaan ja ripeän työn edellyttämät erikoistyökalut ja osat.

Oikea-aikaiset huollot

Toteutamme huollot aina oikea-aikaisesti

Kuorma-autosi pidetään hyvässä kunnossa huoltosuunnitelman ja valmiiksi sovittujen huoltoajankohtien avulla. Kutsumme sinut huoltoon ja teemme kaiken tarvittavan, jotta kuorma-auton käyttöasteessa ja toimivuudessa ei varmasti ole moitteen sijaa. Toteutamme huollot tietysti silloin, kun kuorma-auto ei ole työtehtävissä, jotta toiminnoille ei aiheudu häiriötä. Olemme myös tavoitettavissa kaikkina vuorokaudenaikoina, jos jotakin yllättävää sattuu.

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa

Sopimuksen aikataulu ja laajuus räätälöidään sinun ehdoillasi, joten huoltoon liittyvät asiat vaativat sinulta vähemmän aikaa ja vaivaa. Ylläpito- ja huoltokustannukset ovat myös valmiiksi tiedossa, mikä parantaa kustannusten hallintaa ja ennakointia. Myös omistamisen kokonaiskustannukset ovat pienemmät, koska kuorma-auto toimii hyvin ja odottamattomien ajon keskeytymisten määrä vähenee.

Haluatko opastusta siihen, mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten? Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.