Volvo Gold -huoltosopimus

Gold-huoltosopimus tuo kilpailuetua.

Gold -huoltosopimus takaa parhaan mahdollisen käyttöasteen, ja koska ennakoivat huollot ja kuorma-auton korjaukset sisältyvät sopimukseen, kustannusten hallittavuus on paras mahdollinen. Tuloksena on huoleton omistajuus, ja aikaa jää huomattavasti enemmän varsinaiseen liiketoimintaan.

Kun asioit Volvo Trucksin kanssa, Gold -sopimus ja ennakoiva huolto nostavat kuorma-auton käytettävyyden uudelle tasolle. Uuteen Volvo kuorma-autoon on nyt saatavana entistä laajempi Gold-huoltosopimus. Kun teet sopimuksen, kuorma-autostasi tärkeimmistä järjestelmistä voidaan muodostaa etäyhteys Volvon korjaamolle.

Korjaamo voi siis seurata kuorma-auton toimintaa ja varmistaa, että huollot tehdään vain silloin, kun ne todella ovat tarpeen. Toimintamallin avulla voidaan huolehtia myös siitä, että pienet ongelmat havaitaan ennen kuin niistä kehkeytyy suuria. Myös huollot ja korjaukset voidaan ajoittaa ajankohtiin, joina kuorma-autoa ei ole tarkoitus käyttää. Tämän uudenlaisen etäseurannan ansiosta ajoneuvon käytettävyys on paras mahdollinen ja kuorma-auton toiminta entistä tehokkaampaa.

Volvo Gold -huoltosopimus
Ennakoiva huolto
Korjaukset
Uusi huoltosuunnitelma
Ajoneuvon online-yhteys
(Käyttöastelupaus)

 

Vain parhaat mekaanikot kelpaavat

Vain parhaat mekaanikot kelpaavat

Kaikki mekaanikkomme ovat päteviä ja erinomaisesti perillä uusimmasta tekniikasta, myös monimutkaisesta elektroniikasta. He käyttävät vain Aitoja Volvo Varaosia, he tuntevat kuorma-auton erittelyn perinpohjaisesti, ja heillä on käytettävissään kaikki laadukkaan ja perusteellisen työn edellyttämät erikoistyökalut ja osat.

Oikea-aikaiset huollot

Toteutamme huollot aina oikea-aikaisesti

Ajoneuvosi noudattaa yksilöllistä huoltosuunnitelmaa, joka sisältää huollot ja ennakoivat huollot valmiiksi sovittuina ajankohtina. Kutsumme sinut huoltoon ja teemme kaiken tarvittavan, jotta kuorma-auton käyttöasteessa ja toimivuudessa ei varmasti ole moitteen sijaa. Toteutamme huollot tietysti silloin, kun kuorma-auto ei ole työtehtävissä, jotta toiminnoille ei aiheudu häiriötä. Olemme myös tavoitettavissa kaikkina vuorokaudenaikoina, jos jotakin yllättävää sattuu.

Kaikki sisältyy hintaan

Ole huoleti – kaikki sisältyy hintaan

Kuorma-auton kaikki huollot ja korjaukset sisältyvät Volvo Gold -huoltosopimukseen koko sopimuksen ajan. Yllättäviä kustannuksia ei tule, eikä sinun tarvitse huolehtia vahingollisista ajon keskeytymisistä tai kalliista toimintahäiriöistä.

Se parempi tapa, päivästä toiseen

Se parempi tapa harjoittaa liiketoimintaa, päivästä toiseen

Gold -huoltosopimuksella varustetun kuorma-auton omistaminen on helppoa. Huoltoon liittyvät asiat eivät vaadi ajankäyttöä, ja kuukausihinta on aina tarkalleen tiedossa. Tämä on se parempi tapa hoitaa asiat – ja samalla pienentää omistamisen kokonaiskustannuksia. Myös kuorma-auton jäännösarvo kohenee merkittävästi.

Haluatko opastusta siihen, mikä huoltosopimus sopii sinulle parhaiten? Ota yhteyttä paikalliseen Volvo jälleenmyyjään.