Radiot

Volvon uudet radiot ja soittimet on suunniteltu kestämään kuorma-autojen rankat käyttöolosuhteet. Töyssyt ja tärinät eivät vaikuta laitteiden ensiluokkaiseen äänentoistoon. Digitaalisen tilavaikutelman luovan DSP-järjestelmän ansiosta äänikuviota säädetään koko ajan, joten tunnet istuvasi aina musiikkivirran keskipisteessä.

Kaikkien radioiden toiminnot:
VR 200, 300, 400: 18 ULA-, 12 AM- ja 6 PA-esivalintaa. Automaattinen asemien tallennus: 12 ULA-, 12 AM- ja 6 PA-asemaa.
VR 100: 12 ULA-, 12 AM- ja 6 PA-esivalintaa. Automaattinen asemien tallennus: 12 ULA-, 12 AM- ja 6 PA-asemaa.

Radio pysyy esivalitun aseman kanavalla, vaikka lähetystaajuus muuttuisi. EON (muiden kuin paikallisen liikennelähetysverkon priorisointi) ja TP (liikenneohjelman priorisointi) tarjoavat välitöntä liikennetietoa, kuuntelitpa radiota, CD-soitinta tai kasettisoitinta. PTY (ohjelmatyypin tarkkailu) hakee niitä kanavia, jotka lähettävät haluamasi tyyppistä ohjelmaa.

Steering Wheel Control -ominaisuudella (audiolaitteiden käyttösäätimet ovat ohjauspyörässä) varustetuissa ajoneuvoissa kuljettaja voi helposti ja turvallisesti muuttaa äänenvoimakkuutta kuunnellessaan radiota, CD-soitinta tai kasettisoitinta. Lisäksi on mahdollista myös hakea kanavia, tallentaa kappaleita CD-soittimella ja pikakelata kasetteja.

VR 200-, 300- ja 400-malleihin on saatavana lisävarusteena infrapunakaukosäädin